IPhone 13 vs xiaomi 13

Honor 400 pro'nun kamera setine güvenmedim ve kompakt cihaz istiyorum xiaomi 13 almayı düşünüyorum samsung DÜŞÜNMÜYORUM

Honor 400 pro'nun kamera setine güvenmedim ve kompakt cihaz istiyorum xiaomi 13 almayı düşünüyorum samsung DÜŞÜNMÜYORUM
valla hocam bu bütçedede xiaomi pek önermem ama illa xiaomi alcaksanız xiaomi 14 lere bakın. bütçe zorlarsa xiaomi 14T pro vs. var.

14'e bütçem çıkmaz 13 alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstemiyorum samsung cihaz
tamam 13 yerine 14 al o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaominin yazılımında 8 gen 2 ile güvende hissetmezdim

Screenshot_2025-12-14-00-40-28-100_com.android.chrome.webp

Screenshot_2025-12-14-00-39-48-168_com.android.chrome.webp

15T alın derim aynı fiyattalar nerdeyse

Xiaomi 13'ün kamerası teknik olarak daha iyi ama 15t güncel bir cihaz bilemiyorum ne yapacağım.
anlaşılan hocam siz 8k görüntü alan telefon istiyosunuz. o halde size önerebileceğim bi poco f7 pro var. oda 8k 24fps desteği vermek bulunmakta. 14T Ultra buldum ama ithalatçı garantili onuda ben önermem. onun dışında size bu bütçede istediğinizi önermek zor. istekleriniz çok dar.

anlaşılan hocam siz 8k görüntü alan telefon istiyosunuz. o halde size önerebileceğim bi poco f7 pro var. oda 8k 24fps desteği vermek bulunmakta. 14T Ultra buldum ama ithalatçı garantili onuda ben önermem. onun dışında size bu bütçede istediğinizi önermek zor. istekleriniz çok dar.
Xiaomi 13 alsam işimi görür mü hocam? Çok güncel olmasına gerek yok cihazın yanlış anlaşılmasın ama çok da eski olmasın

Xiaomi 13 alsam işimi görür mü hocam? Çok güncel olmasına gerek yok cihazın yanlış anlaşılmasın ama çok da eski olmasın
dediğim gibi hocam ben bu bütçede asla xiomi önermem. sizi niye bu kadar cezbetti xiaomi 13 anlamadım. xiaomiler ilk 2-3 senesinde sıkıntısız telefonlardan ama ondan sonra perte çıkıyor. ne satması kolay oluyor nede kullanması. bende aktif olarak note 11 kulanıyorum elime note 14 de geçti. ama arkadaşlarımdan kullandığım pocodur honordur vs. markaların xiaomi yanlarına yaklaşamıyor gibi hissediyorum. yinede alacaksanız size kalmış ama ben tercih etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,947
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri