Yardım 50 bin TL laptop önerisi

Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00E3TRv1 AMD Ryzen 7-7435HS 24GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB 105W 15.6 inç 144Hz Full HD FreeDos Gaming Laptop
5.00
out of 5
Orijinal fiyat: 44.419,00 ₺.
43.999,05 ₺
Şu andaki fiyat: 43.999,
05 ₺.

Bu var ya aslında araştırırsan bulursun ben direkt monster gaming gen.tr falan bak
Hocam loq serisinin anakart sorunuyla uğraşmak istemiyorum

Bu var ya oda kötü değil ama markasını bilmiyorum biraz araştır markayı ben direkt 50.000 altı al diyorum çünkü 50.000 üstü PC dizmek çok daha mantıklı

Arkadaşlar peşin fiyata taxitle laptop almak istiyorum malum yilbasindan sonra fiyatlar çok artacak önerileriniz nedir 55 bine kadar çıkabilirim oyun geliştirmek ve yazılım için de uygun olması ekranın da büyük olması tercihimdir teşekkür ederim
dostum atacağım laptoplara iyi bak hepsi de kendi çapında iyi laptoplar sakın 3050 4050 alma bu paralara.Bazılarında vade farksız 9 taksit var beğendiğini al hayırlı olsun bu linklerden alırsan bana da çok ufak bi katkı gelir

Bu var ya oda kötü değil ama markasını bilmiyorum biraz araştır markayı ben direkt 50.000 altı al diyorum çünkü 50.000 üstü PC dizmek çok daha mantıklı
Hocam bu fiyata gerçekten çok daha iyileri var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilmiyorum bu fiyata almam gibi bunları excalibur müşteri hizmetlerinden dolayi sevmiyorum

güzel duruyor bu da bu markanın servisi nasıl bilmiyorum sadece

gamegarajların servisi iyi diyorlar ama
Hocam çok kafam karıştı çok kararsızım

Son düzenleme:
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00E3TRv1 AMD Ryzen 7-7435HS 24GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB 105W 15.6 inç 144Hz Full HD FreeDos Gaming Laptop
5.00
out of 5
Orijinal fiyat: 44.419,00 ₺.
43.999,05 ₺
Şu andaki fiyat: 43.999,
05 ₺.

Bu var ya aslında araştırırsan bulursun ben direkt monster gaming gen.tr falan bak
butun kotu cihazlari onermeye yemin etmis reis

Hocam bu fiyata gerçekten çok daha iyileri var

Hocam bilmiyorum bu fiyata almam gibi bunları excalibur müşteri hizmetlerinden dolayi sevmiyorum

Hocam çok kafam karıştı çok kararsızım
cihaz tv diye bir kanal var tüm laptopları her şeyiyle karşılaştırıyor test ediyor öneri yapıyor ona bakın canlı yayın yapıyor arada orada sorarsınız

lenovo loq kronik sorunlarindan, monster fiyatindan dolayi, casper fiyatindan, servis kalitesinden ve kasa kalitesinden, hp victus R1 serisi disindaki modellerdeki cozulemeyen hall sensor problemindne dolayi onermem

lenovo loq kronik sorunlarindan, monster fiyatindan dolayi, casper fiyatindan, servis kalitesinden ve kasa kalitesinden, hp victus R1 serisi disindaki modellerdeki cozulemeyen hall sensor problemindne dolayi onermem
Hocam Game rider ve gamegaraja kaldık gibi ama onlara da ailem sıcak bakmıyor

cihaz tv diye bir kanal var tüm laptopları her şeyiyle karşılaştırıyor test ediyor öneri yapıyor ona bakın canlı yayın yapıyor arada orada sorarsınız
Hocam çok yayın takip etmye zamanım yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,030
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri