aydınlatma yetiyor sadece üsteki 1 2 3 lerin oldugu yerlerde kısayol tuşları varya onlara aydınlatma gitmiyor.Aydınlatma nasıl yetmiyor şaşırdım, aynı ürün bende de var.Geceleri fazla parlak olduğundan kısıyorum hatta.Acaba parlaklık ayarını bilmiyor olabilir misin?
senin muhtemelen ingilizce klavyen benim türkçe sonradan basılmış harfler o yüzden aydınlatma ona göre yapılmamış kısayal tuşlarında. Türkçe ise seninkide bi foto atsana aydınlatma base halindeyken mavideBende o sorun yok servise gönder bence durum ciddiyse.
Mekanik olarak neler var bilmediğimden soruyorum.bu paralara sırf asus diye mekanik switch almak saçmalık bence çok güzel manyetik klavyeler var
Gündüzken bile yeterli,belki rx switch olduğu için fark vardır.senin muhtemelen ingilizce klavyen benim türkçe sonradan basılmış harfler o yüzden aydınlatma ona göre yapılmamış kısayal tuşlarında. Türkçe ise seninkide bi foto atsana aydınlatma base halindeyken mavide
Ala ala siyah diye mi sendeki gözüküyor acaba yolsa benim tuşlarsa bir gariplik mi varGündüzken bile yeterli,belki rx switch olduğu için fark vardır.
Knk klavyeyi temizleme vakti gelmiş.Ala ala siyah diye mi sendeki gözüküyor acaba yolsa benim tuşlarsa bir gariplik mi var
bi tanecik kıl var arabartmaKnk klavyeyi temizleme vakti gelmiş.
yazılım makro kullanılmıyorsa olur, öbür türlü ztn logi razer hariç hiç klavye alamazsın çoğu oyunda auto anti cheattan ban yersin en ufak tuş atamasında dandik yazılımlı çinli klavyelerdebu paraya daha iyi manyetik klavye alınabilir sırf asus yazıyor diye bu fiyat malzeme kalitesi çöp resmen