🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Wireless Klavye 5.699₺

bende siyahı vardı temmuzda almıştım güzel klavye fakat 1 2 ay sonra e tuşu 2 kere basmaya başladı yedek tuşu taktım. sonra manyetik klavye daha mantıklı geldi sattım.

Aydınlatma nasıl yetmiyor şaşırdım, aynı ürün bende de var.Geceleri fazla parlak olduğundan kısıyorum hatta.Acaba parlaklık ayarını bilmiyor olabilir misin?
aydınlatma yetiyor sadece üsteki 1 2 3 lerin oldugu yerlerde kısayol tuşları varya onlara aydınlatma gitmiyor.

Bende o sorun yok servise gönder bence durum ciddiyse.

Bende o sorun yok servise gönder bence durum ciddiyse.
senin muhtemelen ingilizce klavyen benim türkçe sonradan basılmış harfler o yüzden aydınlatma ona göre yapılmamış kısayal tuşlarında. Türkçe ise seninkide bi foto atsana aydınlatma base halindeyken mavide

Aula F99 aula F75 den geçilmez herhalde ya sırf hava civa asus bir çok modelini kullandım

senin muhtemelen ingilizce klavyen benim türkçe sonradan basılmış harfler o yüzden aydınlatma ona göre yapılmamış kısayal tuşlarında. Türkçe ise seninkide bi foto atsana aydınlatma base halindeyken mavide
Gündüzken bile yeterli,belki rx switch olduğu için fark vardır.

Ekler

• IMG_20251214_162414.webp
    IMG_20251214_162414.webp
    294.5 KB · Hit: 79
  • IMG_20251214_162307.webp
    IMG_20251214_162307.webp
    270.4 KB · Hit: 80
bu paraya daha iyi manyetik klavye alınabilir sırf asus yazıyor diye bu fiyat malzeme kalitesi çöp resmen

bu paraya daha iyi manyetik klavye alınabilir sırf asus yazıyor diye bu fiyat malzeme kalitesi çöp resmen
yazılım makro kullanılmıyorsa olur, öbür türlü ztn logi razer hariç hiç klavye alamazsın çoğu oyunda auto anti cheattan ban yersin en ufak tuş atamasında dandik yazılımlı çinli klavyelerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,723
Üyeler
186,369
Son üye
barlasgfb
Geri