koylupenguen
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
5 Dakikada değil, 53 dakikada gerçek bir web projesi hazırlanabilir mi? Hem de hiç kodlama bilmeden?
sifre.xyz
Yapay zeka bize harika olanaklar sunuyor. Ancak çoğu kişi proje geliştirirken sadece Lovable & Bolt gibi popüler araçlara sıkışıp kalmış durumda ve farklı alternatifleri denemiyor.
Ben bu projede farklı bir yol izledim.
Yaklaşık 1 saat içinde Claude, Kiro içerisinde Opus 4.5 kullanarak;
Sıfırdan proje geliştirme, domain bağlama, projeyi canlıya alma (vercel kullanarak) süreçlerinin tamamını, en az kesintiler ile size anlattım.
Standartların dışına çıkıp yapay zekayı verimli kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği bir video şimdi yayında, iyi seyirler!
Ek olarak proje hakkında fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.
Nasıl hazırladığımı merak edenler için video linki: youtube videosu
sifre.xyz
Yapay zeka bize harika olanaklar sunuyor. Ancak çoğu kişi proje geliştirirken sadece Lovable & Bolt gibi popüler araçlara sıkışıp kalmış durumda ve farklı alternatifleri denemiyor.
Ben bu projede farklı bir yol izledim.
Yaklaşık 1 saat içinde Claude, Kiro içerisinde Opus 4.5 kullanarak;
Sıfırdan proje geliştirme, domain bağlama, projeyi canlıya alma (vercel kullanarak) süreçlerinin tamamını, en az kesintiler ile size anlattım.
Standartların dışına çıkıp yapay zekayı verimli kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği bir video şimdi yayında, iyi seyirler!
Ek olarak proje hakkında fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.
Nasıl hazırladığımı merak edenler için video linki: youtube videosu