🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Wireless Klavye 5.699₺

tuş atamasına gerek yok ki hocam snap tap olmadan da gayet farkediliyor mekanik klavyelerin üstünlüğü 0.15ms civarında tepkime süreleri var bazılarının

Arkadaşlar Apex 3 ten geçilir mi?
setupın geleneli beyaz klavye fare hariç fare değişmeyi düşünmüyorum ama klavye aklımdaydı apex 3 iyi ama yenilik gerek diye düşünüyorum değer mi ?

yazılım makro kullanılmıyorsa olur, öbür türlü ztn logi razer hariç hiç klavye alamazsın çoğu oyunda auto anti cheattan ban yersin en ufak tuş atamasında dandik yazılımlı çinli klavyelerde
yazılımm makro icin hangisi tavsiye edersin

Siyahı olsa keşke daha güzel gözüküyor

yazılımm makro icin hangisi tavsiye edersin
logi ve asus kullandım. asusda armoury kurman gerekiyor ve aşırı gereksiz ama iş yapıyor sorun yok. asus rx var bendede. logitech en basiti en kolayı en iyisi bence, fakat klavyeleri pahalı. razer ikisinin ortası diyebilirim hem yazılımı iyi hemde klavyeler fiyat olarak iyi. arkadasımda ko'da kullanıyor hiç sorun yaşamadı. zaten geriye çok bir marka seçeneği kalmıyor klavye tavsiyesi şunu al dememe gerek yok ztn hangi modeli alırsan al yazılımı aynı

bu arada yazılım şartsa çift klavye kullanma fikride bir alternatif olabilir çinli klavyeleri yazılımsız kullanırsın keyfine göre, oyunlarda mmo tarzı makrolu bişey plastik bile olur örneğin g213

Bide şöyle bişey var asusun rezalet mühendisleri yine aptalca bişey yapıp switchler sadece asus switchlerle uyumlu ve internette satılmıyo trde gördüğüm kadarıyla xd içinden 3 tane yedek çıkıyo sadece bide hotswap diye satıyor xd

tuş atamasına gerek yok ki hocam snap tap olmadan da gayet farkediliyor mekanik klavyelerin üstünlüğü 0.15ms civarında tepkime süreleri var bazılarının
Snap tap iyi mi? Daha pek kullanmadım, blackwidow v4 var.

Bilek desteği suni deri mi plastik mi veya deri ise böyle puf puf rahat ettircek bi malzeme mi yoksa uyduruk mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de elimde kapalı kutu ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX RED Switch Türkce RGB Mekanik Gaming klavye var bu mu daha iyi konudaki ürün mü sizce? Kablosuz olması dışında kalite olarak hangisi galip gelir, ona göre elimdekini satıp bunu almaya değer mi

Son düzenleme:
Bide şöyle bişey var asusun rezalet mühendisleri yine aptalca bişey yapıp switchler sadece asus switchlerle uyumlu ve internette satılmıyo trde gördüğüm kadarıyla xd içinden 3 tane yedek çıkıyo sadece bide hotswap diye satıyor xd
Bunu demesen alacaktım iyi uyardın valla reis sağol

Geri