Yardım İncehesap ürün iadesi hakkında

BlueLabels

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,035
Merhaba herkese şimdi benim "MSI 27'' G274QPF Flat RAPID IPS" bu monitörüm vardı sorun yaşadım garatiye gönderdim bana "MSI G274QPF E2 27" bu monitörü öneriyorlar arasındaki farkı tam anlamadım yardımcı olur musunuz? Ekstra olarak ben kendi monitörümü istiyorum dersem ve MSI elinde yoksa iade olacağını söylediler ama ben iade istemiyorum kendi monitörümü istiyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba herkese şimdi benim "MSI 27'' G274QPF Flat RAPID IPS" bu monitörüm vardı sorun yaşadım garatiye gönderdim bana "MSI G274QPF E2 27" bu monitörü öneriyorlar arasındaki farkı tam anlamadım yardımcı olur musunuz? Ekstra olarak ben kendi monitörümü istiyorum dersem ve MSI elinde yoksa iade olacağını söylediler ama ben iade istemiyorum kendi monitörümü istiyorum yardımcı olur musunuz
ikiside aynı monitör değil mi fark göremedim ben varsada

MSI G274QPF E2 arada çok fark yok 180 hz ve type-c girişi var o kadar 2.monitor oalrak kullanıyorum

ikiside aynı monitör değil mi fark göremedim ben varsada
QuantumDot diye bir fark varmış sanırım bir de ayaklarında fark var bende çok fark göremedim GPTye attım ama emin olamıyorum valla ben kendi monitörümden istiyorum kafam karışmasın sonrasın da ama öyle söyleyince de adamlar ellerinde yoksa iade oluşturulur diyor ben istemiyorum mesela. Daha önce incehesapta böyle bir sorun yaşamıştım 1 ay 1.5 ay uğraştım ondan sonra 2 adet bana özel stok getirmişlerdi o şekilde kendi monitörüme kavuşmuştum benzeri bir problem yaşamak istemiyorum açıkcası

Sonunda E2 delta e2'den düşüktür sertifikasından geliyor eğer almışsa monitör için güzel bir özellik en son rog xg279q modelinde görmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,490
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri