❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Focus pen stoğu ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı, ürün elime ulaştı fakat kalemsiz pek bir işime yaramaz, kalem bekliyorum.
Bir kaç ayda bir geliyor stoğu yeni yılda zam gelebilir.Avrupada Fransa mi mağazasına baktım 80€ ya satıyorlar kalemi 3 bile çok ucuz kalıyor yanında.Xiaomi o kalemi bedavaya satıyor bizim ülkede.

Bir kaç ayda bir geliyor stoğu yeni yılda zam gelebilir.Avrupada Fransa mi mağazasına baktım 80€ ya satıyorlar kalemi 3 bile çok ucuz kalıyor yanında.Xiaomi o kalemi bedavaya satıyor bizim ülkede.
80 euroya apple pencil satılıyor bizde, o fiyata kolay kolay satamazlar zaten
Şöyle düşün bu tableti 8800 alanlarda sahibindende 10-12 ye koyuyorlar. Herkes fırsatçı, önemli olan kim kimi ne kadar çarpacak önce.
herkes kime ne kadar kitleyebilirse hocam mlsf

Sari sitede bir ilanda "Stok 5 adet Gri ve Mavi renk mevcuttur." soyle bir ibare mevcut cok ise yaramamis gibi
Son 2 Stok kalmış. Aldığımız tabletler elimize ulaşmadan sahibindeki bazı kişiler tabletleri sattılar bile. :) Sahibinden de satılacak Pad 7 20-25 tane falan var herhalde.

Valla benim şimdilik işimi gören bi tabletim var ama üniversite sınavına çalışan bir adamın falan 1-2 ay bekleyecek vakti yok, mecbur bu gibilerden 3 3-3.5'a almak zorunda kalıyorlar, üzücü. Adamın biri 25 stok var diyor, 3 olur mu diyene de hayır yazmış. Allah gözlerini doyursun.
25 stoğu nasıl yapmış abi bu yalandır

25 stoğu nasıl yapmış abi bu yalandır
Tek kişinin ilanındaki stok değil sarı sitedeki gördüğüm tüm ilanların içinde yaklaşık 20-25 tane yeni alınmış kapalı kutu Pad 7 ilanı var. Kimisi tek ilan açıyor ama elinde 2 tane var. Sırayla satıyor. 5 tane alan kişi 3'ünü satmış bile.

Tek kişinin ilanındaki stok değil sarı sitedeki gördüğüm tüm ilanların içinde yaklaşık 20-25 tane yeni alınmış kapalı kutu Pad 7 ilanı var. Kimisi tek ilan açıyor ama elinde 2 tane var. Sırayla satıyor. 5 tane alan kişi 3'ünü satmış bile.
5 tane almasida ilginc değil mi

Sahibinden de 10K ya satan birisi var. Elinde 13 tane stok varmış.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri