DeadlyPants
80+
- Reaksiyon skoru
- 123
Evet gördüm ben deSarı siteye baktım, komple yeni ilan dolu, minimum 3-3.5'a satıyorlar, herkes fırsatçı olmuş vallahi.
Evet gördüm ben deSarı siteye baktım, komple yeni ilan dolu, minimum 3-3.5'a satıyorlar, herkes fırsatçı olmuş vallahi.
İnşallah hocam, ben takipteyim valla mail şeyini falan da açtım. HayırlısıEvet gördüm ben dedüşer illa kendi sitesine alırız direkt.
Bir kaç ayda bir geliyor stoğu yeni yılda zam gelebilir.Avrupada Fransa mi mağazasına baktım 80€ ya satıyorlar kalemi 3 bile çok ucuz kalıyor yanında.Xiaomi o kalemi bedavaya satıyor bizim ülkede.Focus pen stoğu ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı, ürün elime ulaştı fakat kalemsiz pek bir işime yaramaz, kalem bekliyorum.
Şöyle düşün bu tableti 8800 alanlarda sahibindende 10-12 ye koyuyorlar. Herkes fırsatçı, önemli olan kim kimi ne kadar çarpacak önce.Sarı siteye baktım, komple yeni ilan dolu, minimum 3-3.5'a satıyorlar, herkes fırsatçı olmuş vallahi.
80 euroya apple pencil satılıyor bizde, o fiyata kolay kolay satamazlar zatenBir kaç ayda bir geliyor stoğu yeni yılda zam gelebilir.Avrupada Fransa mi mağazasına baktım 80€ ya satıyorlar kalemi 3 bile çok ucuz kalıyor yanında.Xiaomi o kalemi bedavaya satıyor bizim ülkede.
herkes kime ne kadar kitleyebilirse hocam mlsfŞöyle düşün bu tableti 8800 alanlarda sahibindende 10-12 ye koyuyorlar. Herkes fırsatçı, önemli olan kim kimi ne kadar çarpacak önce.
Son 2 Stok kalmış. Aldığımız tabletler elimize ulaşmadan sahibindeki bazı kişiler tabletleri sattılar bile.Sari sitede bir ilanda "Stok 5 adet Gri ve Mavi renk mevcuttur." soyle bir ibare mevcut cok ise yaramamis gibi
25 stoğu nasıl yapmış abi bu yalandırValla benim şimdilik işimi gören bi tabletim var ama üniversite sınavına çalışan bir adamın falan 1-2 ay bekleyecek vakti yok, mecbur bu gibilerden 3 3-3.5'a almak zorunda kalıyorlar, üzücü. Adamın biri 25 stok var diyor, 3 olur mu diyene de hayır yazmış. Allah gözlerini doyursun.
Tek kişinin ilanındaki stok değil sarı sitedeki gördüğüm tüm ilanların içinde yaklaşık 20-25 tane yeni alınmış kapalı kutu Pad 7 ilanı var. Kimisi tek ilan açıyor ama elinde 2 tane var. Sırayla satıyor. 5 tane alan kişi 3'ünü satmış bile.25 stoğu nasıl yapmış abi bu yalandır
5 tane almasida ilginc değil miTek kişinin ilanındaki stok değil sarı sitedeki gördüğüm tüm ilanların içinde yaklaşık 20-25 tane yeni alınmış kapalı kutu Pad 7 ilanı var. Kimisi tek ilan açıyor ama elinde 2 tane var. Sırayla satıyor. 5 tane alan kişi 3'ünü satmış bile.
Bitti artık gelmiyorOlayı ne bu tabletin stoğu yenileniyor mu