Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,653
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tampa weaponized aldım hocamkuruma armored almanı tavsiye ederim hem zırhlı hem hızlı hem ucuz, tipi de güzel, araçdan inmeden her yeri temizliyorsun görev alanında, yarış yapıyorsan oyunun ucuz ve en hızlı arabalarından deveste eight al tank gibi araba vurduğu arabaya uçuran bir racing araçtır, işk arabam oydu ve tüm servetimin temelinde o araç vardır, uçan bir şey istiyorsan da hiç araç alma kosatkanın helikopterini satın al hem istediğin yere anında çağırabiliyorsun hem çok hızlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu iyi oynamak için baya antreman yapmak lazım ama güdümlü roketleri oyunun en iyi roketlerinden kitlendiğini kaçırmazsın ama işte dediğim gibi kullanımı pek rahat değil savaş esnasında
79 seviyeyim bunkerdan da roketi açtım
sparrowu da aldım baya rahatladımkuruma armored almanı tavsiye ederim hem zırhlı hem hızlı hem ucuz, tipi de güzel, araçdan inmeden her yeri temizliyorsun görev alanında, yarış yapıyorsan oyunun ucuz ve en hızlı arabalarından deveste eight al tank gibi araba vurduğu arabaya uçuran bir racing araçtır, işk arabam oydu ve tüm servetimin temelinde o araç vardır, uçan bir şey istiyorsan da hiç araç alma kosatkanın helikopterini satın al hem istediğin yere anında çağırabiliyorsun hem çok hızlı.
bunu iyi oynamak için baya antreman yapmak lazım ama güdümlü roketleri oyunun en iyi roketlerinden kitlendiğini kaçırmazsın ama işte dediğim gibi kullanımı pek rahat değil savaş esnasında