Geçme bu rezil firmaya 100 den 1000mbpsye geçtim 15 20 dk güzeldi sonra bi gitti 4 gündür yok rezalet bi durumarkadaşlar arkadaş kodu ile üye olursam 1 ay bedava 3 ay 400 tl mi oluyor, yoksa 1 ay bedava 2 ay 400 tl mi oluyor bilgisi olan var mı?
teşekkürler iyi o zaman 1 ay bedava 3 ay 400 tl
hangi firma önerirsiniz ucuza o zamanGeçme bu rezil firmaya 100 den 1000mbpsye geçtim 15 20 dk güzeldi sonra bi gitti 4 gündür yok rezalet bi durum
Evetteşekkürler iyi o zaman 1 ay bedava 3 ay 400 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi firma önerirsiniz ucuza o zaman
gigafiber kendi alt yapısı varsa müq hizmet ttnet alt yapısından hizmet veriyorsa süründürmece sorun yaşarsan.arkadaşlar arkadaş kodu ile üye olursam 1 ay bedava 3 ay 400 tl mi oluyor, yoksa 1 ay bedava 2 ay 400 tl mi oluyor bilgisi olan var mı?
TT altyapım var hangi firmaya gittiysem benzer hizmet alıyorum. ev tesisatım sorunsuz. netspeed ve türknet arasında kaldımgigafiber kendi alt yapısı varsa müq hizmet ttnet alt yapısından hizmet veriyorsa süründürmece sorun yaşarsan.
ne oldu neden dolandırıcıDolandırıcı firma telekoma geçtim kurtuldum bunlardan. Uzak durun
Geçmek istersen referans kodu verebilirim.arkadaşlar arkadaş kodu ile üye olursam 1 ay bedava 3 ay 400 tl mi oluyor, yoksa 1 ay bedava 2 ay 400 tl mi oluyor bilgisi olan var mı?