Laptop önerisi max 65000

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Bütçe
65000
Öncelikle iyi günler öğrenciyim oyun için laptop almayı düşünüyorum maksimum bütçem 65k önereceğiniz bir laptop var mıdır şuan aklımda https://www.gaming.gen.tr/urun/7995...y=15e2a9f2565ef2e3a13d5c0d6b60b7ab&pao_edit=1
Bu model var başka önerileriniz var mı yada bu laptobun bir sıkıntısını yaşayan falan var mıdır aranızda yeni model olduğu için fazla incelemesi yok
Valla ben Gamegaraj markasına bakardım f/p olarak çok iyi iş yapıyorlar öyle büyük bir şikayeti olanı görmedim.
Yukarıdaki arkadaşın yazdığı modelde fiyat olarak iyi

Gameraider yeni giriş yaptı pek fikrim yok ama bütçeniz 5070 14650hx gamegaraja yetiyorken ciddi şekilde düşünebilirsiniz. MSI Katana falan bakmak yerine çok daha mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum.

Bütçen artarsa bu modele bakabilirsin.

En son çıkabildiğim nokta burası hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben Gamegaraj markasına bakardım f/p olarak çok iyi iş yapıyorlar öyle büyük bir şikayeti olanı görmedim.
Yukarıdaki arkadaşın yazdığı modelde fiyat olarak iyi
Gameraider yeni giriş yaptı pek fikrim yok ama bütçeniz 5070 14650hx gamegaraja yetiyorken ciddi şekilde düşünebilirsiniz. MSI Katana falan bakmak yerine çok daha mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum.
Gamegaraj alacak olursam 16 ramli versiyonu alabiliyorum 16 ram yeter mi yoksa ekran kartını 5060 a çevirmem gerekecek

Gamegaraj alacak olursam 16 ramli versiyonu alabiliyorum 16 ram yeter mi yoksa ekran kartını 5060 a çevirmem gerekecek
Ram işi bir şekilde çözülür ama 5060ı sonradan 5070 yapamazsınız hocam, şimdilik 16 alın, sonradan eklersiniz bütçe olunca. 16+8 de yapılabilir birkaç yıl idare eder diye düşünüyorum

Ram işi bir şekilde çözülür ama 5060ı sonradan 5070 yapamazsınız hocam, şimdilik 16 alın, sonradan eklersiniz bütçe olunca. 16+8 de yapılabilir birkaç yıl idare eder diye düşünüyorum
Teşekkürler o zaman ileride uygun ram bulma konusunda sıkıntı çıkarmaz değil mi

hocam ben bu davamda israrciyim 8gb vramli bir cihaz alicaksaniz 4060 alin butceniz yetiyorsada 5070 ti alin ortasina para verilmez gibi geliyor bana sahsen iyi durumda ve iyi islemcili bilinen modeller ikinci elde 35-40 civarina satiliyor 4060 icin ben olsam direkt i5 13-14500hx veya i7 13700hx li bir model alirdim

32 olan modeli görmüştüm ama bütçemi aşıyor maalesef

hocam ben bu davamda israrciyim 8gb vramli bir cihaz alicaksaniz 4060 alin butceniz yetiyorsada 5070 ti alin ortasina para verilmez gibi geliyor bana sahsen iyi durumda ve iyi islemcili bilinen modeller ikinci elde 35-40 civarina satiliyor 4060 icin ben olsam direkt i5 13-14500hx veya i7 13700hx li bir model alirdim
2. Ele pek sıcak bakmıyorum hocam

Casper düşünüyordum ama gamegaraj daha iyi gibi gözüküyor incelemelerde

Ve hocam 8 vram yetmese bile kartın saf gücü gayet yeterli bence dediğinizde haklısınız ama nvidia yapmış bir 8 gb mecbur razı olucaz

Ben burada moderatör arkadaşa katılmıyorum. 5060 ile 5070 neredeyse aynı kartlar ikisinin de 8Gb Vram’i var. Aradaki fark CUDA çekirdeklerinde sadece. Dandik kasalı 5070 almaktansa kaliteli 5060’ı tercih ederim. Kaldı ki bence laptop alınacaksa minimum 5070Ti alınması gerektiğini düşünüyorum.
Yine de fikrinizi merak ettim.

Geri