Yardım 2. el kart sattım alıcı sorun var dedi iade etmek istiyor

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,781
Palit Rtx 3080 sattım pazar günü elden geldi aldı 1 saat sonra takıp kendi testini oyunu vs oynayıp geri yazmıştı “kartta bi sıkıntı yok şuanlık kullanıyorum hocam” diye.

Az önce mesaj attı pubg de vs çökme yasamış ve fotoğrafta ki gibi piksel olusmus.

0243eef3-e76e-4dfb-a139-a0e20ba2bd22.webp

Kart bendeyken sorunsuzdu şuanda bence sorun yok ama bu durumu neyden yapar tavsiyeniz nedir?

Palit Rtx 3080 sattım pazar günü elden geldi aldı 1 saat sonra takıp kendi testini oyunu vs oynayıp geri yazmıştı “kartta bi sıkıntı yok şuanlık kullanıyorum hocam” diye.

Az önce mesaj attı pubg de vs çökme yasamış ve fotoğrafta ki gibi piksel olusmus.

Alıntıyı görüntüle

Kart bendeyken sorunsuzdu şuanda bence sorun yok ama bu durumu neyden yapar tavsiyeniz nedir?
Birçok sebebi olabilir.
PSU yetmezliği
Vram sorunu
Eski sürücünün değiştirilmemesi vs vs

Son düzenleme:
yazılımsal durum olabilir sende çeşitli oyunlarda max yükte hiç çökme yapmadıysa sorun onda, daha önceki kartı amd ise falan format atıp taze kurulum yaparsa çözülebilir, yada windows 11 X en güncel nvidia driver çakışması gibi bir durum olabilir

Birçok sebebi olabilir.
PSU yetmemezliği
Vram sorunu
Yetmezliği knk🤣 tek takıldığım nokta düzelt şunu sjsjsj

Birçok sebebi olabilir.
PSU yetmemezliği
Vram sorunu
Format atıp denemis psu 750 w dedi. Oyunda görüntü karisiyormus

Alıntıyı görüntüle

kaça verdin tam marka model neydi, elden aldıysa aslında kontrol etmiştir heralde üstüne deneyip bişey yok yazmışta
bir cok sebep olabilir furmakta 15dk denesin bişey varsa anlar zaten.

kaça verdin tam marka model neydi, elden aldıysa aslında kontrol etmiştir heralde üstüne deneyip bişey yok yazmışta
bir cok sebep olabilir furmakta 15dk denesin bişey varsa anlar zaten.
13.5 palit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde
21dd075a-5a66-4045-b6e4-8e31830d42a9.webp

ürünü iade etmek için mi yazmış yoksa yardım etmen için mi? iade konusu sana kalmış ama üstünden zaman da geçmiş, sen satarken problem yok ise ve şimdi bir sorun var ise neden sorunlu ürünü tekrar iade alasın ki?
eğer yardım amaçlı ise temiz driver kurulumu, güç kablosu kontrolü, pcie yuvasına tam oturması gibi detaylara dikkat etsin. pubg harici oyunlarda sorun olup olmadığı da denenebilir.

Geri iade etmek istiyorum diyor 2. el bisey satmaktan bıktım valla kendi mi bir bok yaptı karttan mi kaynaklı basladık yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünü iade etmek için mi yazmış yoksa yardım etmen için mi? iade konusu sana kalmış ama üstünden zaman da geçmiş, sen satarken problem yok ise ve şimdi bir sorun var ise neden sorunlu ürünü tekrar iade alasın ki?
eğer yardım amaçlı ise temiz driver kurulumu, güç kablosu kontrolü, pcie yuvasına tam oturması gibi detaylara dikkat etsin. pubg harici oyunlarda sorun olup olmadığı da denenebilir.
iade etmek istiyor

kartın seri numarası var mı sizde? Kendi bozuk kartını değiştirmeye kalkmasın da ona dikkat edin. Üstünde değişik bir işlem yapmış mı ona bir göz atın. Vramleri ile falan oynamış olmasın da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri