Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,135
Şuan hali hazırda Anker soundcore Q10i kullanıyorum onuda burdaki arkadaşların önerisi ile almıştım 2 sene olmak üzere alalı ve eskidi ve en önemli konu olarak basları ses kalitesi ilk aldığım döneme kıyasla yarı yarıya düştü özellikle ses kalitesi ve başa manasında tatmin edecek bir kulaklığa ihtiyacım var kullanım alanı antrenmanda ve disarda müzik dinlemek dışında bişey değil bide ara sıra telefon konuşması piyasa şuan nasıl bilmiyorum ondan belli bir bütçem yok ama 3 3.5 yeterli olur heralde diye düşünüyorum

Telefon markan ne?
Tecno camon 40 premier cihazım
Bütçeyi biraz daha arttırıp
54507.webp
Bunu alabilirim mantıklı bir seçim mi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beğendi mi?
Yani no name dandik bir kulaklıktan geçtiği için beğendi :D ama şöyle düşünmek lazım hiç düzgün kulaklık kullanmadığı için kötü bile iyi geliyordur ona. Bende kullandım 1-2 kere sesi gayet iyiydi.
Xiaomi pek tercih edeceğimi sanmam bu arada diğer markalarda var mı bilmiyorum Anker markasında direk uygulama var mesela equalizer gibi bir çok şeyi ayarlayabiliyosun bütçe tahminin güzel bu konuda o nedenle kulaklık da böyle özellikler gürültü önleme vs içersin bence

Xiaomi pek tercih edeceğimi sanmam bu arada diğer markalarda var mı bilmiyorum Anker markasında direk uygulama var mesela equalizer gibi bir çok şeyi ayarlayabiliyosun bütçe tahminin güzel bu konuda o nedenle kulaklık da böyle özellikler gürültü önleme vs içersin bence
galaxy buds 3 alabilirsin yine ya güzel kulaklık.

Ben daha yeni Xiaomi Redmi Buds 6 aldım memnunum. 700 lira falandı gayet iyi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

silikonlu hissini mesela ben sevmiyorum o yüzden silikonsuz aldım. Bir de onlar kaybolabiliyor falan daha pislik tutuyor vs
Hocam en azından değiştirilebilir yapıya sahip.

Geri