Bu bütçelerde AMD kart bak 1060 çok hayırlı olmaz.asus dual 1060oc 3gb 1.5k ya alinir mi? Cok oyun oynayan biri degilim.
1500 iyi aslında ama 3gb yeterisz benim arkadaşta vardı sattım 2250 ye 6 gb olanını aldık ama amd kartta kumar ben 570 8gb aldım açılmamış falan ama pert çıktı 1 saat sorunsuz çalıştı testlerden geçti durduk yere gitti kumar biraz referanslı üyelerden al face gruplarından 7 10 gün test süresi veriyorlarasus dual 1060oc 3gb 1.5k ya alinir mi? Cok oyun oynayan biri degilim.
Alınır hocam o fiyata alıcağınız AMD kart wattman verebilir bunda kafanız ağrımaz.asus dual 1060oc 3gb 1.5k ya alinir mi? Cok oyun oynayan biri degilim.
geçen 2k ya sattım , fazla oyun oynamıyor çok grafiğe takmıyorsan süper fiyat çoğu şeyi 1080 orta ayarda açar vram sıkıntı çıkarmazsa . pişman etmez fiyatına göreasus dual 1060oc 3gb 1.5k ya alinir mi? Cok oyun oynayan biri degilim.
Açılmamış olması daha sıkıntı zaten1500 iyi aslında ama 3gb yeterisz benim arkadaşta vardı sattım 2250 ye 6 gb olanını aldık ama amd kartta kumar ben 570 8gb aldım açılmamış falan ama pert çıktı 1 saat sorunsuz çalıştı testlerden geçti durduk yere gitti kumar biraz referanslı üyelerden al face gruplarından 7 10 gün test süresi veriyorlar
Stabil driver kullanırsan sorun yaşamazsın 5 yıl rx580 kullandım 0 sorun ile.amdde cok yazilim sorunu yasadigim icin nvidia tercih ettim
Alınır fiyat iyi, eskiden kullandığım bir kart bu arada gücü falan gayet iş yapar hala tek zayıf yönü 3GB olması. Güncel oyunlara yetmeyebilir Cyberpunk 2077 oynarken zorlanıyordu biraz.asus dual 1060oc 3gb 1.5k ya alinir mi? Cok oyun oynayan biri degilim.
Çok oyun oynamayan biri olarak bana yetecektir öyleyse?Alınır fiyat iyi, eskiden kullandığım bir kart bu arada gücü falan gayet iş yapar hala tek zayıf yönü 3GB olması. Güncel oyunlara yetmeyebilir Cyberpunk 2077 oynarken zorlanıyordu biraz.
alınır bu fiyataasus dual 1060oc 3gb 1.5k ya alinir mi? Cok oyun oynayan biri degilim.