Gigabyte X870e Aorus Elite WI-FI7 anakartinda RGB ayarlayamiyorum

VinZaeL

80+
Reaksiyon skoru
28
Dostlar herkese selamlar yeni bir PC topladim kasam Corsair 3500X ayrica yabina 3 tane ARGB RS120 fanlar aldim. Sogutucum da Liquid Freezer III Pro RGB modeli ama bunlarin hicbirinin RGB'si calismiyor. Anakartinda hepsini dogru yere taktigima inaniyorum RGB Fusion cgg uygulamasinda gozukmuyor bile. BIOS'tan zaten halledilemiyor. Baska bir uygulama olan openrgb bile denedim olmadi. Fotograftada hangi yerleri doldurdugumu isaretledim yanlış bir şey mi var yardimci olursaniz sevinirim. Sol alttaki yuvarlaga butun kasanin icindeki fanlarin RGB'sini birlestirip oraya taktim sag ust ve kisim da sogutucunun pinlerini taktim.

Ekler

• IMG_0159.webp
    IMG_0159.webp
    379.4 KB · Hit: 23

Hocam ayni sorunu yasadim 3 kez servise gönderdim yaptik dediler yapmadan gönderdiler bidahada gondermedim harici rgb kontrolcü ile kullanıyorum

Hocam ayni sorunu yasadim 3 kez servise gönderdim yaptik dediler yapmadan gönderdiler bidahada gondermedim harici rgb kontrolcü ile kullanıyorum
hocam hangi yazilim kullaniyorsunuz cgg degil mi? Bende fan control filan var ama rgb fusion gozukmuyor indirip indirip sildim care olmadi. Sanirim yeni guncellemeyi bekleyecegim

hocam hangi yazilim kullaniyorsunuz cgg degil mi? Bende fan control filan var ama rgb fusion gozukmuyor indirip indirip sildim care olmadi. Sanirim yeni guncellemeyi bekleyecegim
evet hocam tamamen aynısı. Argb cikislari yandi sandim ama sizdede ayni sorun var yazılımsaldır belki, yâda kronik arıza vardır rgb çıkışlarında :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,763
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri