kayarankin
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Bu nesil zaten Kasım'da bu fiyatlarda idi.
Modlama derken? Bir kaynak var mıdır?grundig kva 7230 11.900'e geliyordu dün HB'da gayet F/P ufak bi modlamayla istediğin sıcaklıkta kahve içebiliyosun. Ona bakabilirsiniz değirmeni falan p.çelik bundan daha iyi
çelik daha iyi değil kahve aromalarını tam çıkaramıyor. seramik öğütücü daha iyi.grundig kva 7230 11.900'e geliyordu dün HB'da gayet F/P ufak bi modlamayla istediğin sıcaklıkta kahve içebiliyosun. Ona bakabilirsiniz değirmeni falan p.çelik bundan daha iyi
hahahahahahhahaçelik daha iyi değil kahve aromalarını tam çıkaramıyor. seramik öğütücü daha iyi.
Modlama derken? Bir kaynak var mıdır?
öncelikle bende siemens in üst seviye modeli mevcut aklınızda soru işareti kalmaması adına söylüyorum.hahahahahahhahapekii hocam siz philipsten devam evde ondan var herhalde. df64 df54 gibi flat kaliteli 20bin 30bin olan değirmenlerin hiçbiri seramik olmaz. Nitelikli kahve içen birine şunu söylerseniz size gülerler maalesef. Seramik daha ucuz. Çabuk kırılır sert daha az kavrulmuş bi çekirdekte yedek parça aratır. Karar sizin tabii ama kimseyi yanlış yönlerdirmeye gerek yok. Çelik>Seramik
Burda arkadaş çözünmelerine de bakıyor inceleyebilirsiniz.
Bu Beko-Arçelik-Grundig makinelerin en iyi en kapsamlı incelemesini bu arkadaş yapıyor. Videodakini yaparsanız baya baya artıyor hatta çok kapatırsanız süt yanıyor hocam.
öncelikle bende siemens in üst seviye modeli mevcut aklınızda soru işareti kalmaması adına söylüyorum.
bu videoları izleyerek kahve makinesi aldıysanız geçmiş pardon hayırlı olsun diliyorum. partikül büyüklüğü ile lezzet ölçümü yaparak efsane sonuçlar almış gerçekten
çelik öğütücü dayanıklıdır fakat bakımını bu tarz ev aletlerinde yapamayacağınız için zamanla çekirdek asitinden korozyona uğrayacak. öğütme esnasında ısınması yüzünden bozduğu kahve tadını korozyon yüzünden çok daha kötü hale getirecek. tabi eliniz yatkın ise söküp yağlama temizleme işlerini yaparsanız hiç sorun yok. hatta çelik çok daha uzun ömürlü olacaktır.
bu arada komik duruma düşmemeniz için söylüyorum kaliteli dediğiniz 20 30 bin bandı kaliteli değil aklınızda bulunsun![]()
Soğuk kahve yaptığını iddia eden model bardağa buz koyun diyor. Bu makinelerin en base (Benim de sahip olduğum Philips EP2200/20) modelinde yanlış hatırlamıyorsam 3 tane sıcaklık kademesi vardı. Yeni modellerde de benzeri olduğunu varsaydığımızda senaryo şöyle gerçekleşiyor.Bu nesil zaten Kasım'da bu fiyatlarda idi.
5443 eski nesil. Soğuk kahve yapamıyor.
Ha bence yeni nesille bir farkı yok ama satmak falan isterseniz eski nesil diye ucuza gidiyor bunlar.
Ben Kasım'da yeni nesli 16.500'e aldım amazon'dan.
Kusura bakmayın bende hata bu üslupla konuşan birine cevap vermemem gerekirdi insanları yanlış yönlendirmemek adına açıklama yapıyorum amacım sizi ezmek değil. Eğer merak ediyorsanız hangi öğütücü neden kullanılır herkesin anlayabileceği 'hatta sizin bile' çeşitli dökümanları her yerde mevcut. İyi forumlar dilerim.Pekii hocam sizsiniz Siemens otomatik makine hemde üst seviye demek
Arkadaşlar araştırın bu kahve işinin hiçbir yerinde seramik yoktur sadece ucuz çin malı değirmenlerde bir de giriş seviyesi makinelerde olurHer sakallıyı da dedeniz sanmayın. Arçelik yeni bi değirmen çıkardı hemde 9.999 TL'ye ev şartlarında gayet yeterli ve kaliteli olacaktır. Manuel makine kullananlar onu da alabilirler. (TKO 6540)
Hayırlı forumlar
Siemens üst seviye ahahahahahahahahaha![]()
dediğim gibi sizsiniz hocam. her konuyu bu kadar biliyorsanız sizin tavsiyelerinize uymamak daha doğru olacaktır ama yine de sağolunKusura bakmayın bende hata bu üslupla konuşan birine cevap vermemem gerekirdi insanları yanlış yönlendirmemek adına açıklama yapıyorum amacım sizi ezmek değil. Eğer merak ediyorsanız hangi öğütücü neden kullanılır herkesin anlayabileceği 'hatta sizin bile' çeşitli dökümanları her yerde mevcut. İyi forumlar dilerim.