🔥İndirim GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz IPS oyuncu monitörü 4999₺🔥

BasarininBaslangici

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
17

GIGABYTE 24.5¨ GS25F2A 240Hz 1Ms HDMI DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS Full HD Gaming Monitör

1765831332830.webp

Pekte indirim sayılmaz çünkü zaten 2 aralıkta 4500 bandına düştü.

Alınır ben aldım güzel monitör
hocam merhaba ben dun aldım oyunlarda vs sıkıntı yok ölü pixelde yok ama sanki ytde vıdeo ızlerken çamurlanma oluyor neden olur sende var mı acaba ve hafif bakınca pixeller bellı oluyor sanki ilk defa ıps kullanıyorum normalmı bunda ?

hocam merhaba ben dun aldım oyunlarda vs sıkıntı yok ölü pixelde yok ama sanki ytde vıdeo ızlerken çamurlanma oluyor neden olur sende var mı acaba ve hafif bakınca pixeller bellı oluyor sanki ilk defa ıps kullanıyorum normalmı bunda ?,
kareler büyük büyük mü? sanki ekranın orası 144p çözünürlükteymiş gibi.

evet sizdede mı öyle ekran oranı %100 de kullanıyorum bu çok onemlı degıl ama vıdeo ızlerken çamurlanmasını duzeltemedım bu ikisi sizdede aynı mı?
monitör bende yok ama nedenini tahmin edebiliyorum. ayarlar - sistem - ekran - gelişmiş ekran ayarları - renk derinliği. bunu 8-bit'ten 10-bit'e yükseltmeniz lazım. amd veya intel yazılımında da renk derinliği ayarı olması lazım. oradan da yapabılırsınız.

monitör bende yok ama nedenini tahmin edebiliyorum. ayarlar - sistem - ekran - gelişmiş ekran ayarları - renk derinliği. bunu 8-bit'ten 10-bit'e yükseltmeniz lazım. amd veya intel yazılımında da renk derinliği ayarı olması lazım. oradan da yapabılırsınız.
ekran kartım amd degıl bu sebep olur mu hocam ? bazıalrı olmaz demıstı ama

Olmaz, monitörün renk üretebilme kapasitesiyle alakalı. monitörde iyi bir FRC desteği var ise 10 bite ayarladıgınızda sorun cozulecektır

hocam merhaba ben dun aldım oyunlarda vs sıkıntı yok ölü pixelde yok ama sanki ytde vıdeo ızlerken çamurlanma oluyor neden olur sende var mı acaba ve hafif bakınca pixeller bellı oluyor sanki ilk defa ıps kullanıyorum normalmı bunda ?
youtube keskinleştirmesi açık olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,440
Üyeler
198,563
Son üye
Media Markt Sponsor
Geri