PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
Birazcık ve temiz çekim nasıl yapabilirimbu şekilde anlamak çok zor çünkü kamerada çok abartılı görünür her zaman.
kendi gözünle baktığında ortalama parlaklıktayken çok rahatsız ediyormu siyah sahnelerde özellikle
Hocam iade edeyimmiölü pixeller direkt gözüme çarpıyor artık.
nereden aldığını söyle iade şansın olup olmadığını söyleyeyim. THH'de itopyayla monitör davam var kendileri açılmış kutu almıyormuş serviste 3-5 ölü pixel arasına normal diyormuş vs vs. direkt THH başvurdum ben. Ben olsam iade ederdim ölü pixelli monitör kullandıktan sonra outlet (ölü pixelli) diye satan satıcılardaki ürünü alırım neden fazla para vereyim?Hocam iade edeyimmi
Trendyol vatandan aldım 2.monitör bu ilkini beğenmedim diye iade etmiştim almışlardınereden aldığını söyle iade şansın olup olmadığını söyleyeyim. thhde itopyayla monitör davam var kendileri açılmış kutu almıyormuş serviste 3-5 ölü pixel arasına normal diyormuş vs vs. direkt THH başvurmuştum ben.
beğenmedim diyerek iade edebilirsin tekrar o zaman.Trendyol vatandan aldım 2.monitör bu ilkini beğenmedim diye iade etmiştim almışlardı
Şu model nasıl iade edip bunu alsambeğenmedim diyerek iade edebilirsin tekrar o zaman.
Bu fiyata 240 hz veya üstü alabilirsin. Philips, Dell ve AOC bakabilirsin.Şu model nasıl iade edip bunu alsam
Bunlarda g sync yokmuşBu fiyata 240 hz veya üstü alabilirsin. Philips, Dell ve AOC bakabilirsin.
Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euAOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
artık g-syncnin bir önemi kalmadı adaptive-sync/freesync monitörlerde nvidia ekran kartları g-sync compatible ile çalışabiliyor. yani illa g-sync yazması gerekmiyor yırtılma olmuyor akıcı oluyor. zaten g-sync kullanacağını sanmam bir çok kişi kullanmıyor bende dahil.Bunlarda g sync yokmuş