Yardım Işık hüzmesi testi nasıl

Hem karanlıkta hemde ışık açıkken çektim
LG 27gs75q
Merhaba ışık sızması yok aynı cıhazı bende kullanıyorum lg nin yapamadığı kaliteyi dünyada başka hiç bir marka yapamaz hayırlı olsun nekadara aldınız 10 bin TL altın da görünüyor du en son

Son düzenleme:
Merhaba ışık sızması yok aynı cıhazı bende kullanıyorum lg nin yapamadığı kaliteyi dünyada başka hiç bir marka yapamaz
Hocam kalite bakımından lafım yokta iade etsemmi yoksa temizmi kasım indiriminde aldım 9600

Hocam kalite bakımından lafım yokta iade etsemmi yoksa temizmi kasım indiriminde aldım 9600
temizmi Derken attığın resimlere bakıldığın da sorun görünmüyor telefonla çekilen resimde IPSler öyle görünür bakın bu da benimki LG de başaramazsa hangisi başarabilir bilmiyorum ips nin mucidi LG zaten diğer bir çok Marka LG panelleri kullanıyor LG’den satın alıyor amatör telefon kameralarıyla çekiş açısına göre ben iPhone 16e ile çektim başka telefona kameraya ve çekim açısına göre resim değişir kırmızımsı mor gibi görüntüler görülür IPSlerde sorun olduğunu düşünüyor sanız yine de karar sizin

Ekler

• IMG_1381.webp
    IMG_1381.webp
    210 KB · Hit: 12
  • IMG_1382.webp
    IMG_1382.webp
    218.5 KB · Hit: 16
  • IMG_1383.webp
    IMG_1383.webp
    276 KB · Hit: 16
Son düzenleme:
etsemmi
nereden aldığını söyle iade şansın olup olmadığını söyleyeyim. THH'de itopyayla monitör davam var kendileri açılmış kutu almıyormuş serviste 3-5 ölü pixel arasına normal diyormuş vs vs. direkt THH başvurdum ben. Ben olsam iade ederdim ölü pixelli monitör kullandıktan sonra outlet (ölü pixelli) diye satan satıcılardaki ürünü alırım neden fazla para vereyim?
Hocam benim 14 günlük süre gitmişte servisten değişim iade raporu gibi bişey alma şansım varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,249
Üyeler
188,221
Son üye
bkid
Geri