Xiaomi Redmi Note 14 vs Samsung A26 5G

Reaksiyon skoru
17
Bütçe
12000
bütçem 12000 ve 14000 arası.bir süredir araştırıyodum ve normalde redmi note 14 ü karalaştırmıştım ama hala emin değilim telefonu çoğunlukla oyun için kullancam kamerası pek önemli değil. bataryasının iyi olması gerek işlemci de aynı zamanda böyle 6 yıl falan gitmesi lazım telefonun.başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim

Hocam telefonu alınca tekrar bilgilendirir misiniz babama telefon bakıyorum da o fiyatlarda

Hocam telefonu alınca tekrar bilgilendirir misiniz babama telefon bakıyorum da o fiyatlarda
olur hocam karar veriyim tam olarak almayı düşünüyorum.alınca size haber veririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum 8/256 al.
Adaptör şu işini görür
tamam hocam 8/256 alıcam da evde 33 watt bi adaptör varmış markasını bilmiyorum watt olarak bir sıkıntı olurmu 33 yani

olur hocam karar veriyim tam olarak almayı düşünüyorum.alınca size haber veririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam hocam 8/256 alıcam da evde 33 watt bi adaptör varmış markasını bilmiyorum watt olarak bir sıkıntı olurmu 33 yani
Markasını bilmediğim adaptör kullanmam. Güvenilir ve iyi bir marka olmalı. Telefonun bataryasını kötü etkileyebilir.

Geri