Honor 600 Alınır mı?

Kamera bakımından iyi cihaz bu fiyat bandında x8rpo tamamen farklı bir kitleye hitap ediyor bence a57den daha iyi bir cihaz performans olarak günlük kullanım olarak a57 fiyatı daha düşmesi lazım oda ancak a56 piyasadan çekildikçe olur 600 ün fiyatı şuan uygun durumda lite bilr daha pahalı eğer yazılım konusunda rahatlık istiyorsan nothing bakman lazım

Hocam ben aldım kullanıyorum daha önce iPhone 15 pro kullanıyordum.Bu fiyata daha iyi alternatif yok.Eğer aşırı derecede oyun oynamıyorsan hiçbir şekilde işlemciden yana sorun yaşamassın.Ekranı özellikle pili insanı şaşırtıyor.35watlık adaptör 1 saatte falan şarj ediyor.Yani adaptör veya kılıf yok diye telefonu almamak saçma olur.Cihazın ekranı efsane ötesi inanılmaz yani özellikle çerçeve yok gibi bir şey.S25fe alsan tek artısı biraz daha iyi performans ve bir tık daha iyi kamera ama 6-7 bin liralik fark yok.Bu cihaz IP69K korumaya sahip SGS düşme testleri var.Yani boş yorumlara bakipta kaçırma teli zaten bir kaç ay sonra dahada fazla zamlanir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Poco F8 pro kullandım 8 elite vardı ama oyun oynamadigim için benim hiç işime yaramadı.Ayrica cihazın kamerası berbattı ve hyperos vs magicos dersek magicos çok daha iyi oyuzden f8 Pro'dan bile çok daha iyi.İslemci iyi olsa bile kamera çok kötüydü.Ama honorda her şey çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,040
Üyeler
197,115
Son üye
Carlsberg
Geri