Öneri Honor 600 Eleştirisi

Önümüzdeki günlerde 8/256 düz olanının 20-25, 12/512 Pro olanının 35-40 arası fiyatlara düşeceğini tahmin ettiğim telefon. Şu anki güncel fiyatlarla satış yapması zor. Üstelik kutudan kılıfı ve şarj cihazını da almışlar.
( iphone alamayıp, özenenler satın alabilir. Ama ortamlarda rezillik konusu :)) )
8/256 nin 20-25 e düşmesi çok ama çok zor hatta imkansıza yakın.
Neden diye sorarsan, magic 8 lite zaten 20 22k arasında.
600 lite de gelecek ve tahminen ve mantıkende düz 600 den biraz daha ucuz olacak. Yani 25k belki de 30k olacak.

Düz 600 ün 8/256 modeli belki 1 ay sonra ham fiyat olacak şekilde 30k seviyelerine gelebilir ama 20k seviyelerinde olmaz.
Yine 600 pro çok pahalı çıktı ama bu modelde 50kdan aşağı yine satmazlar. Yine 1 2 ay sonra 600 proda 50 57k arasında olur.

8/256 nin 20-25 e düşmesi çok ama çok zor hatta imkansıza yakın.
Neden diye sorarsan, magic 8 lite zaten 20 22k arasında.
600 lite de gelecek ve tahminen ve mantıkende düz 600 den biraz daha ucuz olacak. Yani 25k belki de 30k olacak.

Düz 600 ün 8/256 modeli belki 1 ay sonra ham fiyat olacak şekilde 30k seviyelerine gelebilir ama 20k seviyelerinde olmaz.
Yine 600 pro çok pahalı çıktı ama bu modelde 50kdan aşağı yine satmazlar. Yine 1 2 ay sonra 600 proda 50 57k arasında olur.

Güzel kardeşim dediğin imkansızın şartlarından biri 7 yıl yazılım 7 yıl güvenlik güncellemesi verdikleri takdirde 30 k yı hakader , ama 2 yıl yazılım 2 yıl güvenlik verip 1 ay sonra telefonun ai desteğini keserlerse 400 deki gibi cihazı 20k satmak zorunda kalırlar , çünkü 400 serisindeki kamera dan daha kötü 600 ün kamerası teknik olarak hatta bunu , murat burç kanalı ve hardway plus kanalın içerik üreticileri bile söylüyor

Güzel kardeşim dediğin imkansızın şartlarından biri 7 yıl yazılım 7 yıl güvenlik güncellemesi verdikleri takdirde 30 k yı hakader , ama 2 yıl yazılım 2 yıl güvenlik verip 1 ay sonra telefonun ai desteğini keserlerse 400 deki gibi cihazı 20k satmak zorunda kalırlar , çünkü 400 serisindeki kamera dan daha kötü 600 ün kamerası teknik olarak hatta bunu , murat burç kanalı ve hardway plus kanalın içerik üreticileri bile söylüyor
Sizin tam olarak kime cevap verdiğinizi anlayamadım ama eğer benim yazdıklarım içinse tekrar diyorum:
magic 8 lite 20 22k ya satılıyorken
honor 600 lite de daha uygun özellikli ve fiyatlı olacakken
Düz honor 600 şuanki indirimli 30k fiyatından sonra 25klara inmesi çok ama çok zor.
8/256 modeli şuan 30k ve 8/512 modeli de 40ky satılıyor.

Bende sizin gibi düşmesini isterim ve fiyatları da düşecektir ancak düz 600 ün yakın zamanda 25k olması imkansıza yakın.
600 pro içinse 40 45klar keşke olsa ve düşse ama dediğim gibi zaten indirimli olarak 57kya satılıyorken kısa zamanda 600 pro da 50k aşağısına düşmez.

Her iki model de 6 sene güncelleme alacak. Paralı yapay zeka özellikleri ise hemen hemen video oluşturma, prompt yazma ve fotolardan video oluşturma gibi özellikler. Hani olsa iyi olur ama olmazsa da eksikliğini hissetmeyeceğin özellikler.
Çok istiyorsan zaten nette bu tür ai işlerini yapan sitelerde var.

Sizin tam olarak kime cevap verdiğinizi anlayamadım ama eğer benim yazdıklarım içinse tekrar diyorum:
magic 8 lite 20 22k ya satılıyorken
honor 600 lite de daha uygun özellikli ve fiyatlı olacakken
Düz honor 600 şuanki indirimli 30k fiyatından sonra 25klara inmesi çok ama çok zor.
8/256 modeli şuan 30k ve 8/512 modeli de 40ky satılıyor.

Bende sizin gibi düşmesini isterim ve fiyatları da düşecektir ancak düz 600 ün yakın zamanda 25k olması imkansıza yakın.
600 pro içinse 40 45klar keşke olsa ve düşse ama dediğim gibi zaten indirimli olarak 57kya satılıyorken kısa zamanda 600 pro da 50k aşağısına düşmez.

Her iki model de 6 sene güncelleme alacak. Paralı yapay zeka özellikleri ise hemen hemen video oluşturma, prompt yazma ve fotolardan video oluşturma gibi özellikler. Hani olsa iyi olur ama olmazsa da eksikliğini hissetmeyeceğin özellikler.
Çok istiyorsan zaten nette bu tür ai işlerini yapan sitelerde var.
1.honor 600 resmi olarak Türkiyede 6 yıl yazılım alacağı belirsiz çünkü honor 400 de kendi sitelerinde 4 yazılım alacağını yazdılar 1 hafta sonra bunu sildiler 6 ay sonrada ceo biz 4 yıl alacak demedik 2 yıl yazılım vericez 3 yıl güvenlik dedi

2.bu telefonun kamerası ai olmadan ( özellikle video kamerası ai olmasına rağmen ) çöp bunu herkes biliyor şu an ai kapatılmıyor istesende o yüzden kamera ai desteği kesildiğinde eleştirimizi yapıcaz 1 ay sonraya denk gelir muhtemelen

3. Ai ve montaj desteği olmasada hisetirmicek demişsin honor cihaz kullandın mı ? , ben kullandım ,honor 400 le yazıyorum şu an

+ cihaz ai desteği lansmandan 2 ay sonra tamamen kesildiğinde iyi olmayan video kamera nokia 3310 a bağladı

+ geniş açı özelliğini kapattığımda normal arka kamera fotoğraf görüntüsü bulanıklaştı

+ batarya ömrü 1 yılda tamamlandı denebilir , şu an günde 3 kere şarj ediyorum , Günlük kullanım sürem 8 saat cihazın

Cihazı garanti servisine verdiğimde bana sorun bulanamadı diyip geri gönderdiler üstüne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,665
Üyeler
195,111
Son üye
NotMasterBedo
Geri