TL kartta olur, iade ederler. Kredi kartında indirim olarak yansır.Kazandınız diyor ama
ilk çevrimiçi müzik oyun video yazandan 300 tl yaptım 300 tl geldi simdi apple ve mıcrosoft yazana katılıp tekrar aynı harcamayı yapacagım dimi ?Steam kış indirimleri bu akşam başlıyor, bu ay 300 TL indirim gelmiş.
World mobilde steam araması yapın, size tanımlandıysa çıkıyor. Kampanyaya katılın.
Steam harici Youtube Premium, Spotify, Playstation, Aralgame, Electronic Arts harcamalarında da indirim yapıyor.
World mobilde apple araması yapın, size tanımlandıysa çıkıyor. Kampanyaya katılın.
Steam, apple veya microsoft harcaması 2 ayrı kampanya,
İndirim oranı %100 300 tl harcamaya 300 TL indirim,
ikisine de katılıp harcama yaparsanız. 600 TL indirim yansıyor
Steam üzerinden cüzdan yüklemesi yapabilirsiniz.
Xbox Gamepass alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Hocam Cash Back ne zman geliyor sure olarakEvet ben öyle yaptım cüzdana 10 dolar yükledim 140 tl ye geldi.
arkdaşlar hemen anında yanmsımıyor yani bnde öyle değil ama world mobilden baktığınızda kampanyadan kazandınız yazıyoNe alabiliriz. Apple da.
yansıyor tekrar lımıtıne direk bende direk lımıte geri iade oldu ama sadece hareketler kısmında gozukmediarkdaşlar hemen anında yanmsımıyor yani bnde öyle değil ama world mobilden baktığınızda kampanyadan kazandınız yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan bnde bekleyen provizyonda mesela
Evet o kampanyaya da katıl harcama yap.ilk çevrimiçi müzik oyun video yazandan 300 tl yaptım 300 tl geldi simdi apple ve mıcrosoft yazana katılıp tekrar aynı harcamayı yapacagım dimi ?
10 dolarne aldınız ?
Akşam eaplay indirimleri başlarsa bf6 kombosu deneyeceğim eğer olursa güzel kombo paylaşacağım o yüzden ben bekletiyorumne aldınız ?