Yardım Kız arkadaşıma laptop arıyorum! Yardım lütfen!!

Enco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
995
Bütçe
40000

Game Garaj Slayer X5T-5050 C7 Intel Core I5 13500HX 16GB Ram 1tb SSD RTX5050 16" Wuxga 165Hz IPS Freedos Oyuncu Laptop

Son düzenleme:
Beyler aldırıyorum! Ben sorun okumadım webde. Doğru mudur?

Hall sensör problemi var diye biliyorum. Msı ya da acer bakabilirsiniz.

Beyler aldırıyorum! Ben sorun okumadım webde. Doğru mudur?
bu fıyatlarda msı,asus tuf serısı falan bakabılırsın hp lerde hall sensor problemı var ve duzelmesı zor oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monster abra a5 v20.4.4 kullanıyorum bununla aynı servıs agı falan daha ıyı hpde servıs bulamayabılırsın aldım ve aldırdım 4 arkadasımda da aynı laptop var hıcbırımızde kronık veya sogutma problemı yok monster bu ısı cozmus.

Hall sensör problemi var diye biliyorum. Msı ya da acer bakabilirsiniz.
bu fıyatlarda msı,asus tuf serısı falan bakabılırsın hp lerde hall sensor problemı var ve duzelmesı zor oluyor.

monster abra a5 v20.4.4 kullanıyorum bununla aynı servıs agı falan daha ıyı hpde servıs bulamayabılırsın aldım ve aldırdım 4 arkadasımda da aynı laptop var hıcbırımızde kronık veya sogutma problemı yok monster bu ısı cozmus.
Yani zam gelmeden rica edeceğim; fiyatını hak eden 40.000TL geçmeyen bir cihaz önerisi.

Yani zam gelmeden rica edeceğim; fiyatını hak eden 40.000TL geçmeyen bir cihaz önerisi.
2. el 4070 , i7 13-14 lü laptoplar var o civara. öyle de bakabilirsiniz 0 olma zorunluluğu yoksa

Acer Nitro 16 veya Lenovo LOQ serisindeki 4060 modellere yönelin çünkü bu cihazda işlemci gücü boşa harcanmış.

İlk bilgisayarı, 0 almak istiyor.

Fiyatını hak ediyor mu hocam? Sanki Asus tuf düşmüştü o fiyatlara bir de hangisi iyi fiyata değerse?
Bende 5060lısını aldım yarın elimde olur F/P arıyorsan bu 115w hemde ekrank artı asus bulabilirsen bu fiyata alabilirsin sana kalmış birazda Asus Tuf Gaming F16 Bu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri