❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

Emek verip konu açmışsıniz fakat bunu satıcı yönünden bakarsak hiç doğru gelmiyor.Yapmak isteseler zaten Turkiye'ye de yaparlar.Aslında her fırsatta fırsatçılık yaptığımız için bu haldeyiz.Yorumuma olgunca cevap vermeyecek kişiler hiç yanıt atmasın.Saygı çercevesinde her şeyi yazabilirsiniz.
Satıcı bundan etkilenmiyor, trendyol şirketi etkileniyor. Ülkemizden çıkan bir firma neden bize böyle indirimler yapmıyor? Hem ortada böyle bir açık varsa, sorumluluk kendilerine ait sonuçta bu ilk defa olan bir şey değil. Daha önce azerbaycan içinde böyle bir durum vardı, orada bu açığı kapatabilirlerdi. Bence tamamen bilerek yapılan bir durum, yoksa koskoca şirket vpn ile ürün almamızı engelleyemeyecek mi?
 
Emek verip konu açmışsıniz fakat bunu satıcı yönünden bakarsak hiç doğru gelmiyor.Yapmak isteseler zaten Turkiye'ye de yaparlar.Aslında her fırsatta fırsatçılık yaptığımız için bu haldeyiz.Yorumuma olgunca cevap vermeyecek kişiler hiç yanıt atmasın.Saygı çercevesinde her şeyi yazabilirsiniz.
Doğru olan yapmamak ama imkanlar bize bunu yapmaya zorluyor :)
 
arkadaşın önerdiği 2 vpnde de free trial yok yani almak gerekiyor
 
Trendyol GÜNCEL İndirim Yöntemi (Sınırsız) 🚀

Bu yöntem ile alışverişlerinizde belirli kuponlar ile indirim kazanabilirsiniz.

👑 Kampanya Methodu;

➡️ Adım 1: Yeni bir e-posta adresi oluşturun.
➡️ Adım 2: Herhangi bir Gürcistan VPN uygulaması indirin ve aktif edin.
➡️ Adım 3: VPN açıkken, oluşturduğunuz e-posta adresiyle Trendyol’a kayıt olun.
➡️ Adım 4: VPN açık kalacak şekilde herhangi bir ürünü sepete ekleyin.
➡️ Adım 5: Sepette INEX50 kodunu uygulayın.

⬇️DİĞER KUPONLAR;

INEX50 %50 Max 700 TL
HELLO50 %50 Max 600 TL
CRAZY40 %40 Max 400 TL

➡️ Adım 6: Adres bölümüne Türkiye adresinizi ekleyin.
➡️ Adım 7: Ödeme tamamlanana kadar VPN açık kalsın, işlem bittiğinde kapatabilirsiniz.

TR KARTLARI GEÇİYOR SORUNSUZ

Bilgisayardan yapamadım mobile app'den yapabildim kullanabileceğiniz vpnler EXPRESS VPN ve PROTON VPN mobilde ilk kayıt ücretsiz veya 10 tl istiyor.
hocam çalmışsınız bir kanaldan bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet aynı yazıymıs
 
kaspersky vpnden Gürcistana bağlansak ne olur
 

Ekler

  • 1000142707.webp
    1000142707.webp
    55.2 KB · Hit: 138
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,193
Mesajlar
10,611,335
Üyeler
186,856
Son üye
Flowaser
Geri
Top