Maximum 2.3m SUV- Sedane önerisi

OverallTaken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
998
Merhaba dostlar bize bir araç lazım ve bazı kriterlerimiz var. Bu aracın geniş olması, az yakması (en önemlisi bu) , konforlu ve geniş bagajlı olması. (En az 450 litre) önerileriniz nelerdir ?

PSA grubuna bulaşma derim 1.2 purtech motorlularına
bmw
2017 üstü 520i g30 kasa kodlu 1.6 motor idi ama 2.0 dan düşürme sıkıntısız 250hp lere çıkarabiliyorsun
x3 veya x5
SÜPER B
tiguan
kodiaq

e tsi olan volkwagen grubu araç alma alternatör sorunu çıkarıyor söylemleri var dikkar et

Büyük araç istiyorsanız 5008 gönül rahatlığıyla öneririm bizzat kullanıyorum. 1.5bluehdi eat8 2022 GT paket kullanıyorum hem çok konforlu hem çok geniş .ön koltuk %70 kadar gerideyken arka koltuğu en geriye yaslayıp hafif yatırıp bacak bacak üstüne atıp konforlu bir yolculuk yaşayabiliyorum önler zaten recaro Spor koltuk baldır destekli, masajlı , ısıtmalı. Ses sistemi focal zaten muazzam bir kalitede. Süspansiyonlar çok konforlu aracın ses yalıtımı fazlasıyla güzel yakıt tüketimi de şehir içi 6.5-7 civarı şehir dışı ise 1100km İstanbul Trabzon arası full klima açık yolun %80 o 110kmh sabit sehilde 4.2lt yaktı 100km ortalaması. 132hp 1.5 turbo dizel motor performans olarak gayet yeterli şanzıman zaten japon malı fazlasıyla konforlu ve güzel bir şanzıman eat8 . Bagaj desen 720lt yayla gibi.

birde 508 de olabilir 1.6thp motorlusuna hocam araç bakıyorsanız youtube da ANDÇETİN kanalına göz atın
araçların sorunu vs hakkında iyi bilgi veren birisi

Ds7 de isteklerinizi karsiliyor yine aynı sekil 1.6 puretech eat8 kombosu var 508 gibi o da süper araçtır , 5008 gibi büyük araç bakmasam ilk tercihimde aklımda kaldı .

Çok rahat 2.0 TDI Passat alınır muhteşem gider,SUV olarak Tiguan

İYİ O ZAMAN :) 5008 de çirkin be abi
Güzel be hocam heybetli yeter .
1000014485.webp
1000026051.webp

Kafadan lafım yok arkadan çirkin Belitmeyi unutmuşum 😁😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok rahat 2.0 TDI Passat alınır muhteşem gider,SUV olarak Tiguan
passata o kadar para bilemiyorum şahsen 2,0 diye okadar para vermektense hem büyük vs passat olacaksa
passat variantlaarda güzel 2020 üstü

Kafadan lafım yok arkadan çirkin Belitmeyi unutmuşum 😁😁
Arkaya pek lafım yok ben nötr düşüncedeyim. Ds7 nin her açıdan tasarımına bayılıyorum muhteşem duruyor 2 seneye imkanlar el verirse geçmek istiyorum . Arkadaş için yeterli bir aracsa net öneririm .

Evet katılıyorum DS lerin tararımı vs güzel ama sorun vs varmı işte onu bilmiyorum açıkçası ben psa guruba fazla yakın değilim dah çok vw grubu ama vw grubu da pahalı
Şahsen bende o bütçe olsa yaşım 23
BMW g20 falan alırım bi yazılım devam 😁😁
Ama ilk tercihim motosiklet 😂

Evet katılıyorum DS lerin tararımı vs güzel ama sorun vs varmı işte onu bilmiyorum açıkçası ben psa guruba fazla yakın değilim dah çok vw grubu ama vw grubu da pahalı
Şahsen bende o bütçe olsa yaşım 23
BMW g20 falan alırım bi yazılım devam 😁😁
rsa yyazılım g20 süperde işte şartlar el vermiyor o tarz araçlara , 5008 e zorladı şartlar beni. ds gurubu citroen peugeot ortak üretimi diye hatırlıyorum yanlış değilsem , psa gurubunun zirvesi . motor şanzıman zaten peugeot . Benim aklım kaldı vallaha sonraki hedefim 1.6 e-tense 4x4 300hp olanı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,687
Üyeler
186,773
Son üye
Jeffry
Geri