Yorgun_Ayi2
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Bütçem 4000 Kablosuz olacak
Konuyla alakasız kusura bakmayın.geçen kuponla aldım bunu, dün ulaştı ve 3-4 saat bf1 oynadım, görüşüm epey olumlu diyebilirim hafif arayışınız varsa, başka modelleri de var .
![]()
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 Beyaz Gaming Mouse | GANK
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 beyaz gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleri ile oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!gank.com.tr
valla kuşatma modunda her zaman oyuncu var server çok iyi , tüfek , uçak tank kısıtlaması var genelde piyade savaşı dönüyor. otomatik ara diyince oraya düşüyorsun genelde.Konuyla alakasız kusura bakmayın.
Vay be hala bf1 oynanıyor muBf6'dan sonra diğer oyunların sunucuları boştur diye düşünmüştüm. Ben de bu hafta sonu BFV'e döneceğim. BF6 hiç sarmamaya başladı. Hiçbir yenilik yok ve kötü. İyi ki yılın oyunu falan seçilmedi.
Ne amaçla kullanacağın belli değil o yüzden hesaplı ve kullanışlı mouslar öneririm:Bütçem 4000 Kablosuz olacak
Oyun içinNe amaçla kullanacağın belli değil o yüzden hesaplı ve kullanışlı mouslar öneririm:
![]()
PHILIPS SPK7538 KABLOSUZ/BLUETOOTH 1600 DPI SİYAH KABLOSUZ MOUSE | PHILIPS fiyatları | 531,26 TL ye sizin, taksit seçenekleri ve ücretsiz kargo ile
PHILIPS SPK7538 KABLOSUZ/BLUETOOTH 1600 DPI SİYAH KABLOSUZ MOUSE fiyatları Aykom'da çok uygun. PHILIPS marka ürünler için doğru adres www.aykom.com.trwww.aykom.com.tr