Hangi Marka Model Mouse Almalıyım?

geçen kuponla aldım bunu, dün ulaştı ve 3-4 saat bf1 oynadım, görüşüm epey olumlu diyebilirim hafif arayışınız varsa, başka modelleri de var .

geçen kuponla aldım bunu, dün ulaştı ve 3-4 saat bf1 oynadım, görüşüm epey olumlu diyebilirim hafif arayışınız varsa, başka modelleri de var .
Konuyla alakasız kusura bakmayın.
Vay be hala bf1 oynanıyor mu :D Bf6'dan sonra diğer oyunların sunucuları boştur diye düşünmüştüm. Ben de bu hafta sonu BFV'e döneceğim. BF6 hiç sarmamaya başladı. Hiçbir yenilik yok ve kötü. İyi ki yılın oyunu falan seçilmedi.

Konuyla alakasız kusura bakmayın.
Vay be hala bf1 oynanıyor mu :D Bf6'dan sonra diğer oyunların sunucuları boştur diye düşünmüştüm. Ben de bu hafta sonu BFV'e döneceğim. BF6 hiç sarmamaya başladı. Hiçbir yenilik yok ve kötü. İyi ki yılın oyunu falan seçilmedi.
valla kuşatma modunda her zaman oyuncu var server çok iyi , tüfek , uçak tank kısıtlaması var genelde piyade savaşı dönüyor. otomatik ara diyince oraya düşüyorsun genelde.
server listesinde de 2-3 tane dolu avrupa serveri oluyor klasik bf deneyimi. dün epey sardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim almam gereken mouse çeşidinin hafif olduğunu da anladım bu şekilde , tüy gibi geliyor g402 den sonda vallahi tri mode olması da bir artı
144 gramdan 50 grama indim

Bütçem 4000 Kablosuz olacak
Ne amaçla kullanacağın belli değil o yüzden hesaplı ve kullanışlı mouslar öneririm:

Ne amaçla kullanacağın belli değil o yüzden hesaplı ve kullanışlı mouslar öneririm:

Oyun için

2025-12-19_12-08.webp

Geri