🔥İndirim GALAX RTX 5070Tİ White 16GB 45.872,82 TL VADE FARKSIZ 6 TAKSİTLİ

Zam gelecek olsa satarlar mı sence bos muhabbet.
Dolar 1 tl artınca stok kapatan milletiz %30-40 zam olabilir söylentisi olsa kutusunu satmazlar.
Aylardır anlatamıyorum. Gerçekten bir zam olacak olsa teknoloji firmaları stok kapatır satmaz. Piyasada teknoloji firmalarına çalışan çakallar var onların gazlamasıyla millete yıl sonu satışı yapmaya çalışıyorlar maksat yıl sonu hedefleri tutsun bunu da son şans, son fırsat diye milleti gazlayarak yapmaya çalışıyorlar.

Amazon'da bu model kasım indirimlerinde 40 bin seviyelerine kadar düştü fakat taksit o zaman da yoktu şimdi de yok. Aslında 9 taksit falan olsa çok tatlı olur.

Dolar 1 tl artınca stok kapatan milletiz %30-40 zam olabilir söylentisi olsa kutusunu satmazlar.
Aylardır anlatamıyorum. Gerçekten bir zam olacak olsa teknoloji firmaları stok kapatır satmaz. Piyasada teknoloji firmalarına çalışan çakallar var onların gazlamasıyla millete yıl sonu satışı yapmaya çalışıyorlar maksat yıl sonu hedefleri tutsun bunu da son şans, son fırsat diye milleti gazlayarak yapmaya çalışıyorlar.
firmalar direk nakit para satım alım yapmıyor ki? 2-3 ay sonra fiyatlar şuana göre baya artacak. Firmaların ödemeleri gereken faturaları , maaşları ve anlaşmaları var. Bankalara borçlarını ve bu saydığım kalemlerin dışında onlarca kalemi 2-3 ay stokta ürün bekleterek yapamazlar. Firmalar satmak zorunda ki nakit akışı olsun ve yatırım yapabilsinler veya x adet ürünü satış sonrasında xx şeklinde sipariş etsinler.

Stok kapatmak kolay değil. Normalde indirim yapacak ürünlere indirim yapmazlar veya 50 stoklu ürün çıkarmak yerine 20 stok çıkarırlar. Ticarette paranın sürekli dönmesi gerekir. Zam gelecek bundan eminiz o zaman parayı tutalım diye bir kafa olmaz. Olanda zaten batmıştır.

amazon linkini kaldırdım taksit görünmüyor idefix de 6 taksit

Ben nasıl A-650GF ile kullanıyorum o zaman? ondan önceki kartım da 3080 Ti dı 350W TDP. Her şeyi çok biliyonuz
ekran kartının tavsiye edilen PSU değerini almak yerine parçaları tek tek kaç w tükettiğini hesaplayıp almak daha mantıklı. Mesela 500w tüketen sisteme gidip tam 500w alınmaz 600-650w bi psu varsa bu alınır

firmalar direk nakit para satım alım yapmıyor ki? 2-3 ay sonra fiyatlar şuana göre baya artacak. Firmaların ödemeleri gereken faturaları , maaşları ve anlaşmaları var. Bankalara borçlarını ve bu saydığım kalemlerin dışında onlarca kalemi 2-3 ay stokta ürün bekleterek yapamazlar. Firmalar satmak zorunda ki nakit akışı olsun ve yatırım yapabilsinler veya x adet ürünü satış sonrasında xx şeklinde sipariş etsinler.

Stok kapatmak kolay değil. Normalde indirim yapacak ürünlere indirim yapmazlar veya 50 stoklu ürün çıkarmak yerine 20 stok çıkarırlar. Ticarette paranın sürekli dönmesi gerekir. Zam gelecek bundan eminiz o zaman parayı tutalım diye bir kafa olmaz. Olanda zaten batmıştır.
1000 farklı donanım var sence tek GPU dan mı para kazanıyorlar? GPU satışını durdurup yada tek tük satıp batacak firma yok TR de.

1000 farklı donanım var sence tek GPU dan mı para kazanıyorlar? GPU satışını durdurup yada tek tük satıp batacak firma yok TR de.
eskisine göre stokların az oldugunun farkındasın zaten. Kampanya zamanı stokta olan ürün ile 5 ay önce ki stoklar bir değil.
nand, dram e yapılacak zam telefonlar dahil akıllı tüm sistemleri etkiler.

ekran kartının tavsiye edilen PSU değerini almak yerine parçaları tek tek kaç w tükettiğini hesaplayıp almak daha mantıklı. Mesela 500w tüketen sisteme gidip tam 500w alınmaz 600-650w bi psu varsa bu alınır
Burada kaç w alayım demiyor adam elinde 650W var yeter mi diyor, yeni bir PSU alınacaksa tabi ki 750 alınabilir ama 650W ortalama kalite bir PSU da 9070 XT yi güle oynaya kaldırır.

Engel attım kişi beni nasıl etiketleyebiliyor ve açtığım konuyu görebiliyor adı üstünde engellemiş

@Mehmet Yılmaz

Engel attım kişi beni nasıl etiketleyebiliyor ve açtığım konuyu görebiliyor adı üstünde engellemiş

@Mehmet Yılmaz
Benim senin gibi boş insanları engellemem lazım ki görmeyeyim ama sırf yalan yanlış bilgilerinle milleti zehirleme diye engellemiyorum çünkü attığın 10 mesajın 8 inde bilgisizliğini belli ediyorsun.

Aga bırakın şu son fırsat goygoyunu harbi baydı. Millette para yok zaten alamıyor, asgari ücret ortada yani arz-talep dengesinin şaşması lazım ki özellikle talep dengesi patlamadığı + arz da gereğinden fazla olduğu için fiyatların dramatik şekilde yükselmesi imkansız.

Son fırsat, son çıkış, son şans falan geçin bu boş lafları.
Göstergeler sizin söylediğinizin tam tersini gösteriyor ama, özellikle Nvidia'nın gelirinin %90'lık kısmının yapay zekaya ait olması, yapay zekaların popüler olmasından sonra şirketin değerinin rekor üzerine rekor kırması sonucunda pek tabii firma önceliği oyunculuktan yapay zekaya kaydırdı. Daha çok yeni haber de çıktı, 5000 serisi üretiminin %40 civarında kısılacağına yönelik ve %40 büyük bir oran.

Bunun yanı sıra vram miktarının artırılması planlanan super serisi de yıl sonundan önce raflarda olacaktı fakat hem ram krizi hem de nvidia'nın gönülsüzlüğü yüzünden bu seri de iptal oldu. Şimdi gpu ihtiyacı olan kullanıcılar 1200 dolar ödeyip 16gb vram'li "üst seviye" gpu'lar almak durumunda kaldı.

Ticarette de piyasanın gidişatına elbette bakarsın ama her şeyden önce aldığın fiyata bakarsın. Firma Galax'ın resmi distribitörü ve vaktinde büyük ölçekli uygun fiyatlı bir alım yapmışsa kendi mali dengesini düşünerek hala görece "uygun" sayılabilecek bir fiyattan ürünlerini satabilir. Benim öngörüm 2026'nın ortasına gelmeden GPU krizi de yaşayacağımız yönünde, aynı ram krizinde olduğu gibi ki bu olayı da küçümseyenler vardı ama koskoca Crucial son kullanıcı bellek pazarından çekildi.

Bence bu durum AMD'ye oyunculuk sektörünü ele geçirmesi için şans tanıyabilir.

Geri