World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında indirim yeni kampanya bekleniyor.

Hocam dün gece kredi kartı ile 10 dolar steam bakiye attım ama herhangi bir indirim ve kazancım olmadı. Şimdi kart hareketlerine baktımda bekleyen provizyon yazıyor, biraz daha beklemeliyim sanırım
Aynı şekilde hocam sanırım 1 gün mü geçmesi lazım

Hocam dün gece kredi kartı ile 10 dolar steam bakiye attım ama herhangi bir indirim ve kazancım olmadı. Şimdi kart hareketlerine baktımda bekleyen provizyon yazıyor, biraz daha beklemeliyim sanırım
World mobilden kampanyaya katıldın mı? Katıldıysan orada gözüküyorsa gelir.

Arkadaşlar aldım 5 dakikada 300 tl yi geri verdi kredi kartına yani 300 tl alırsanız 300 tl geri veriyor dolar 44 ten işlem görüyor
Hocam illa kredi kartı mı olmalı? Bende yeşil mi turuncu mu ney TL play card varda ondan bu sabah harcama yaptım steam için değilde genel olarak gamin platformlarında 150TL indirim diyordu ondan kesti ama bu 300TL için kart ismi yazmamışlar sanki.

Hocam illa kredi kartı mı olmalı? Bende yeşil mi turuncu mu ney TL play card varda ondan bu sabah harcama yaptım steam için değilde genel olarak gamin platformlarında 150TL indirim diyordu ondan kesti ama bu 300TL için kart ismi yazmamışlar sanki.
World mobil uygulamada katıldığınız kampanyayı bulup oradan kontrol edebilirsiniz, kampanyanın alt kısmında sayaç var, eğer harcamanız sayılmışsa şu kadar harcama yaptınız ve şu kadar kazandınız diye bir şey yazmalı. Harcama yaptığınız an yansıyor oraya.

Play cardlar ne olursa olsun kabul edilmiyor açıklamasında zaten play tl cardlar kabul olmuyor diye yazıyor

Play cardlar ne olursa olsun kabul edilmiyor açıklamasında zaten play tl cardlar kabul olmuyor diye yazıyor
Fark etmemiştim sağ olun hocam, sırf iade için kredi kartı başvurusu yapıcam 😂

Fark etmemiştim sağ olun hocam, sırf iade için kredi kartı başvurusu yapıcam 😂
Yok hocam bir vadesiz hesap aç o hesaba müşteri hizmetlerinden normal dijital tl card iste sonra ondan hallet uzun sürmez 🫰🏻

TLcard ile harcama yaptım 300tl kazandınız diyor 18 aralık akşam 11den beri bakiye yüklenmedi

TLcard ile harcama yapıp iade alabilen var mı??

-kampanya şartlarında aynı gün yatırılacak diyor

Geri