35 bin ₺ Güncel Telefon Önerisi

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
555
Bütçe
35000
Honor 400 Pro düşünüyordum fakat 3 yıl sonunda güncelleme almayacağını duydum bu yüzden biraz soğudum telefondan şuan başka hangi seçenekler var ? Yazılım ile uğraşıyorum u sebeple telefonu emülatör olarak da kullanmam gerekiyor. Güçlü bir cihaz lazım şık olması da önemli. Oyun oynayan biri değilim.

emulator olarak nasıl kullanıyorsun onu anlamadım samsungtaki dex özelliği işine yarıyorsa s25 öneririm ama bütçeni aşıyor
Ekstra bir özellik istemiyorum güçlü bir cihaz olsun yeterli honor 400 pro mesela fazlası ile yeterdi fakat güncel yazılım muhabbeti can sıkıcı

Ekstra bir özellik istemiyorum güçlü bir cihaz olsun yeterli honor 400 pro mesela fazlası ile yeterdi fakat güncel yazılım muhabbeti can sıkıcı
direkt masaüstü bilgisayardaki gibi ekranın oluyor o özelliği açtığında type c to hdmi ile bağlıyosun monitörüne

a
direkt masaüstü bilgisayardaki gibi ekranın oluyor o özelliği açtığında type c to hdmi ile bağlıyosun monitörüne
aynen iyi ozellik 25 fe de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s25 fe işlemcisi yüzünden önermem honor 400 proyla aynı hesaba denk gelecek
s25 fe islemcisi kotumu 400 pro islemcisi suan bu fiyata alabilecegin en iyi islemcili telefon ayni hesaba gelicekse alsin bence :D

exynos 2400 ile asiri bi fark yok 8 gen 3 un
1766235655544.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,334
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri