35 bin ₺ Güncel Telefon Önerisi

exynos 2400 ile 8 gen 3 arasındaki aynı telefondaki fark
dostum degerleri okumakta zorluk cekiyorsun anladigim kadariyla 2400e isinan bir islemci ve frekans dusuruyor o cihazda ayni cihazdaki snapdragon islemci o yuzden o kadar buyuk fark yaratiyor. termal throttle olmasa mobile ranking de ki sonuclar dogru. s25 fe de de thermal throttle olmuyor s24 fe de ki gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir insan neden farkli islemcili farkli model cihaz telefonlari ayni cihazmis gibi sadece markasi ayni oldugu icin kotuler anlam veremiyorum "exynos 2400 ile asiri bi fark yok 8 gen 3 un" cumlesine verdigin cevapta 2400 bile olmayan bir cihazin karsilastirmasini atiyorsun

dostum degerleri okumakta zorluk cekiyorsun anladigim kadariyla 2400e isinan bir islemci ve frekans dusuruyor o cihazda ayni cihazdaki snapdragon islemci o yuzden o kadar buyuk fark yaratiyor. termal throttle olmasa mobile ranking de ki sonuclar dogru. s25 fe de de thermal throttle olmuyor s24 fe de ki gibi

bir insan neden farkli islemcili farkli model cihaz telefonlari ayni cihazmis gibi sadece markasi ayni oldugu icin kotuler anlam veremiyorum "exynos 2400 ile asiri bi fark yok 8 gen 3 un" cumlesine verdigin cevapta 2400 bile olmayan bir cihazin karsilastirmasini atiyorsun
aynen 2400e 8 elite ile rakip olmuş muhteşem geliştirmişler işlemciyi (!)
2400e 2400ün frekansı limitlenmiş aynı işlemcisi değil mi???

Son düzenleme:
exynos 2400 ile 8 gen 3 arasındaki aynı telefondaki fark

Sonuç olarak ne cıktı simdi :)

sonuç olarak s25 fe daha uzun güncelleme süresine mevcut ama destekleyemediği kaldıramadığı emülatörler var benim önerim bütçeni biraz yükseltip düz s25 alman 8 elite ile istediğin her şeyi yaparsın uzun süre
s26 çıkacak az kaldı s26 çıkınca s25 ucuzlar belki(ram krizi telefonları etkilerse ucuzlamaz)
s26da exynos 2600 olacak 2 nm fena işlemci hem soğutmaya falan özel çözüm bulmuşlar ama bütçeni esnetsen bile çıkmaz ve o kadar üste ihtiyacın olmaz muhtemelen

exynos 2400e exynos 2400ün aynı çipin frekansı kısılmış o yüzden daha az ısınan versiyonuymuş "farklı işlemciler" çok güldüm adamsın

Emulator kısmı çok mühim değil şuan elimde Samsung A7 2017 var onunla bile idare ediyorum bakarsan ama bazen kasıyor.
sonuç olarak s25 fe daha uzun güncelleme süresine mevcut ama destekleyemediği kaldıramadığı emülatörler var benim önerim bütçeni biraz yükseltip düz s25 alman 8 elite ile istediğin her şeyi yaparsın uzun süre
s26 çıkacak az kaldı s26 çıkınca s25 ucuzlar belki(ram krizi telefonları etkilerse ucuzlamaz)
s26da exynos 2600 olacak 2 nm fena işlemci hem soğutmaya falan özel çözüm bulmuşlar ama bütçeni esnetsen bile çıkmaz ve o kadar üste ihtiyacın olmaz muhtemelen

exynos 2400e exynos 2400ün aynı çipin frekansı kısılmış o yüzden daha az ısınan versiyonuymuş "farklı işlemciler" çok güldüm adamsın

aynen 2400e 8 elite ile rakip olmuş muhteşem geliştirmişler işlemciyi (!)
2400e 2400ün frekansı limitlenmiş aynı işlemcisi değil mi???
islemci olarak evet oyle ama uzun benchmarklarda 2400 kullanan s25 fe 2400e kullanan s24 fe veya plustan daha yuksek performans veriyor sogutma teknolojisinden kaynakli olmali

dostum sen okudugunu da anlamiyorsun s24 fe de 2400e islemci var. s25 ve s24Plus da 2400 var benim de anlatmaya calistigim sey s25 fe de 2400 s24 plus da oldugundan daha iyi calisiyor

hocam arkadas her ne kadar samsung s25 fe hakkinda bilgisi olmadan haterligini yapsada dedigi seyler cogunlukla dogru yani honor 400 pro islemci olarak daha guclu bende butce ciksa s25 tavsiye ederdim ama yazilim ve genel komfor olarak s25 fe daha iyi bir cihaz bence.

islemci olarak evet oyle ama uzun benchmarklarda 2400 kullanan s25 fe 2400e kullanan s24 fe veya plustan daha yuksek performans veriyor sogutma teknolojisinden kaynakli olmali
O benchmark'ı buraya atsana bakalım. S25 FE nasıl S24 Plus'dan daha yüksek performans veriyormuş görelim.

s25 fe de 2400 s24 plus da oldugundan daha iyi calisiyor
Böyle bir saçmalık yok. Kimden duydun bunu?
Bi taraflaranızdan element uydurmayı bırakın artık.

O benchmark'ı buraya atsana bakalım. S25 FE nasıl S24 Plus'dan daha yüksek performans veriyormuş görelim.

baya oyle s25 fe vs s24 plus cpu test diye bir kaynak yok sanirim ama ben satin almadan once (s24plus ve s25 fe) arasinda kalmistim. Bir cok kaynaktan ayri ayri test ve sicaklik degerlerini arastirdim bunun uzerine konusuyorum.

genel olarak bu sitede s24 plus daha iyi cikmis ekran ppi/4gb daha fazla ram olmasindan vs kaynakli ama s25 fe ekranina gidince why s25 fe is better da bir kac performans kiyaslamasini gorebilirsin. Tabi tek kaynak olarak bu siteyi almak sacma biraz daha aratabilirsiniz farkli kaynaklardan

Son düzenleme:
Honor 400 Pro düşünüyordum fakat 3 yıl sonunda güncelleme almayacağını duydum bu yüzden biraz soğudum telefondan şuan başka hangi seçenekler var ? Yazılım ile uğraşıyorum u sebeple telefonu emülatör olarak da kullanmam gerekiyor. Güçlü bir cihaz lazım şık olması da önemli. Oyun oynayan biri değilim.
Gaçak:)

Geri