🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Ben 13 için 14 aldım 13 indirime girerse onu almayı denerim bunu iade ederim olmadı bunu kullanırım

Ben 13 için 14 aldım 13 indirime girerse onu almayı denerim bunu iade ederim olmadı bunu kullanırım
Aynısını yaptım bende :D
Ama genelde 13/14 etiketiyle satılıyorlar sorun olmaz diye düşünüyorum bende

Benim bildiğim Apple sırf 13 ün kılıf 14 e olmasın diye kameraya 1mm sağa aşşağı vs kaydırdığını duymuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki şu nasıl olur hocam bir farkları yok diye biliyorum 13 ve 14 ün https://www.gurgencler.com.tr/iphone-14-icin-magsafe-ozellikli-seffaf-kilif-mpu13zm-a 0.15mm fark eder mi acaba
Alıntıyı görüntüle

Hocam, bugün kardeşimin 13’ü için 14 serisi magsafe kılıf aldım. Biraz araştırınca uyumlu gibi geldi bana.

aynen benim şuanki kılıf bile kameraya bol oluyor ip13 diye almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ip14 e kac stok koydularsa bi bitmedi arkadaş :ROFLMAO:

15 proya yesıl renk getırselerde alsam mavi var

ben çıkması gerekiyor diyebiliyorum
çıksa ne değişecek ? ben diyorum ki sana orjinal kılıfı taktıgımda bende bazen cıkmıyordu. sarjda da en ufak sorun yaşamadım. o işaretin cıkması neden senın ıcın bu kadar onemlı ? sorun orjinallik mi ?

dünyanın en dandik airpods çakmaları için bile o işaret kolaylıkla yapılabiliyor. alın kullanın neyi kurcalıyorsunuz kı ?

çıksa ne değişecek ? ben diyorum ki sana orjinal kılıfı taktıgımda bende bazen cıkmıyordu. sarjda da en ufak sorun yaşamadım. o işaretin cıkması neden senın ıcın bu kadar onemlı ? sorun orjinallik mi ?

dünyanın en dandik airpods çakmaları için bile o işaret kolaylıkla yapılabiliyor. alın kullanın neyi kurcalıyorsunuz kı ?
tamam knk orjinal bir ürün alıyorsun neden sıkıntılı çıksın bu bir magsafe içareti olur yada başak bir şey

tamam knk orjinal bir ürün alıyorsun neden sıkıntılı çıksın bu bir magsafe içareti olur yada başak bir şey
tamam onu dıyorum bu sıkıntı degıl. ekranda cıkan basıt bır popup. işletim sıstemınden de kaynaklanabılır. altı ustu kılıf. takınca cıkan basit bir uyarı bir şey ifade etmiyor. bizzat yaşadım cunku. al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,239
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri