Bazen orijinal 15 pro kılıfındada çıkmıyor sanırım ekran açık olduğu için.Şöyle bir videoya denk geldim uyuyorda magsafe işareti çıkmıyor bilemedim.
Bazen orijinal 15 pro kılıfındada çıkmıyor sanırım ekran açık olduğu için.Şöyle bir videoya denk geldim uyuyorda magsafe işareti çıkmıyor bilemedim.
Yine de çıkıyor diye biliyorum.Bazen orijinal 15 pro kılıfındada çıkmıyor sanırım ekran açık olduğu için.
Aynısını yaptım bendeBen 13 için 14 aldım 13 indirime girerse onu almayı denerim bunu iade ederim olmadı bunu kullanırım
Peki şu nasıl olur hocam bir farkları yok diye biliyorum 13 ve 14 ün https://www.gurgencler.com.tr/iphone-14-icin-magsafe-ozellikli-seffaf-kilif-mpu13zm-a 0.15mm fark eder mi acaba
Alıntıyı görüntüle
Hocam, bugün kardeşimin 13’ü için 14 serisi magsafe kılıf aldım. Biraz araştırınca uyumlu gibi geldi bana.
Ben 13 için 14 aldım 13 indirime girerse onu almayı denerim bunu iade ederim olmadı bunu kullanırım
Aynısını yaptım bende
Ama genelde 13/14 etiketiyle satılıyorlar sorun olmaz diye düşünüyorum bende
aynen benim şuanki kılıf bile kameraya bol oluyor ip13 diye almıştımAynısını yaptım bende
Ama genelde 13/14 etiketiyle satılıyorlar sorun olmaz diye düşünüyorum bende
Bu videoda oluyor da magsafe işareti çıkmıyor şüphelendirdi.Benim bildiğim Apple sırf 13 ün kılıf 14 e olmasın diye kameraya 1mm sağa aşşağı vs kaydırdığını duymuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çıkmak zorunda degıl. ben 12 min i12 mini kılıfı almıstım bazen o işaret cıkmıyor. onemlı olan magsafe sarj olabılmesı.Bu videoda oluyor da magsafe işareti çıkmıyor şüphelendirdi.
ben çıkması gerekiyor diyebiliyorumçıkmak zorunda degıl. ben 12 min i12 mini kılıfı almıstım bazen o işaret cıkmıyor. onemlı olan magsafe sarj olabılmesı.
çıksa ne değişecek ? ben diyorum ki sana orjinal kılıfı taktıgımda bende bazen cıkmıyordu. sarjda da en ufak sorun yaşamadım. o işaretin cıkması neden senın ıcın bu kadar onemlı ? sorun orjinallik mi ?ben çıkması gerekiyor diyebiliyorum
tamam knk orjinal bir ürün alıyorsun neden sıkıntılı çıksın bu bir magsafe içareti olur yada başak bir şeyçıksa ne değişecek ? ben diyorum ki sana orjinal kılıfı taktıgımda bende bazen cıkmıyordu. sarjda da en ufak sorun yaşamadım. o işaretin cıkması neden senın ıcın bu kadar onemlı ? sorun orjinallik mi ?
dünyanın en dandik airpods çakmaları için bile o işaret kolaylıkla yapılabiliyor. alın kullanın neyi kurcalıyorsunuz kı ?
tamam onu dıyorum bu sıkıntı degıl. ekranda cıkan basıt bır popup. işletim sıstemınden de kaynaklanabılır. altı ustu kılıf. takınca cıkan basit bir uyarı bir şey ifade etmiyor. bizzat yaşadım cunku. al geç.tamam knk orjinal bir ürün alıyorsun neden sıkıntılı çıksın bu bir magsafe içareti olur yada başak bir şey