Öneri Güncellediğim bilgisayarıma kasa ve PSU önerisi

h.o demek düşer. psu güzel, kasa olarak belki farklı bir şeyde karar kılabilirsin ama pek bilmiyorum şahsen kasalar hakkında
Teşekkür ederim. Gönül isterdi NZXT ya da Lian Li ama fiyat olarak da ekosistem olarak da iyi bir kasa gibi geliyor Gigabyte C500. Diğerlerinin fiyatlar fena uçuk.

PSU

Kasa

Sanırım bu komboda karar kılacağım gibi duruyor. PSU A-Tier bir psu. Gigabyte kasası da kötü olmaz ve benim anakart ile aynı renk kodu sonuçta(ICE). Son karar vermeden önce size de danışmak istedim
PSU eski. Fiyatıda pahalı.

PSU

Kasa

Sanırım bu komboda karar kılacağım gibi duruyor. PSU A-Tier bir psu. Gigabyte kasası da kötü olmaz ve benim anakart ile aynı renk kodu sonuçta(ICE). Son karar vermeden önce size de danışmak istedim
kasa ölçülerine ve ekran kartı ölçülerinizi kontrol edin hocam. demedi demeyin. Hayırlı olsun şimdiden

kasa ölçülerine ve ekran kartı ölçülerinizi kontrol edin hocam. demedi demeyin. Hayırlı olsun şimdiden
CPU soğutucu yüksekliğine de baktım hocam. Pimpirikli sayılırım konuda. Sağolasın bakalım vercez sipariş gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU eski. Fiyatıda pahalı.
Üretimi yok galiba artık. 850W beyaz PSU öneriniz var mıdır peki en kötü B tier olcak şekilde.

Geri