30 Bin TL Pc Önerisi Acil

Oyuncu_Muhammet

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar abim bana dedi bana bilgisayarın linkini at sana alcam lütfen bana 30 bin TL'lik güzel bi bilgisayar önerir misiniz kasa olsun sadece şuan çok mutluyum

Ya knk bilmiyorum ki abime atacaktım anneme gösterdim dedi daha düşük bişey al 38 bin tllik bulmuştum ama abim zaten kanadada ama annem kızdığı için alamıyorum bilmiyorum at sen knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen arkadaşlar:(

Ya knk bilmiyorum ki abime atacaktım anneme gösterdim dedi daha düşük bişey al 38 bin tllik bulmuştum ama abim zaten kanadada ama annem kızdığı için alamıyorum bilmiyorum at sen knk

Sapphire Rx9060xt nitro+ 25.07.2025
Asus prime B650M R 27.07.2025
Enermax starryfort Sf70F 31.07.2025
Phantom spirit 31.07.2025
R5 7600 27.09.2025
Xpg Lancer black 16 GB 6000mhz cl30 18.08.2025
AOC 25G3ZM 11.08.2025
KFG tam satılık

Allah'ım inşallah abim alırrrrrrr

Knk abim dedi at sen bakkkarim atcam şimdi çok mutluyum ye

dostum yaşın küçük gibi bence aileni çok zorlama daha ucuz bir şey bak çok yüksek oyunlar oynamazsın büyük ihtimalle burada önerirler zaten yaş kaç bu arada

dostum yaşın küçük gibi bence aileni çok zorlama daha ucuz bir şey bak çok yüksek oyunlar oynamazsın büyük ihtimalle burada önerirler zaten yaş kaç bu arada
Knk ailem almicak abim alcak yurtdışında annem sadece karıştı ve şimdi kendiside dedi sen istediğini at ben hepsine bakacam

Geri