- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba arkadaşlar abim bana dedi bana bilgisayarın linkini at sana alcam lütfen bana 30 bin TL'lik güzel bi bilgisayar önerir misiniz kasa olsun sadece şuan çok mutluyum
Kasa +monit 39 k var olur muMerhaba arkadaşlar abim bana dedi bana bilgisayarın linkini at sana alcam lütfen bana 30 bin TL'lik güzel bi bilgisayar önerir misiniz kasa olsun sadece şuan çok mutluyum
Sapphire Rx9060xt nitro+ 25.07.2025Ya knk bilmiyorum ki abime atacaktım anneme gösterdim dedi daha düşük bişey al 38 bin tllik bulmuştum ama abim zaten kanadada ama annem kızdığı için alamıyorum bilmiyorum at sen knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lütfen arkadaşlar![]()
Ya knk bilmiyorum ki abime atacaktım anneme gösterdim dedi daha düşük bişey al 38 bin tllik bulmuştum ama abim zaten kanadada ama annem kızdığı için alamıyorum bilmiyorum at sen knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lütfen arkadaşlar![]()
Knk ailem almicak abim alcak yurtdışında annem sadece karıştı ve şimdi kendiside dedi sen istediğini at ben hepsine bakacamdostum yaşın küçük gibi bence aileni çok zorlama daha ucuz bir şey bak çok yüksek oyunlar oynamazsın büyük ihtimalle burada önerirler zaten yaş kaç bu arada
Yaş kaç?Olm babaanem yüzünden almadı ya kafayı yicem Hasbinallah yaaa