❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

3080ti mı daha iyi yoksa 9060xt 16gb mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asustan aldım ben 2000-3000 civarı 2-3 ay içinde yattı param banka hesabıma
aralarında çok fark yok ama sıfır 9060xt almak bence daha mantıklı olur hem vram de daha fazla

Olur kampanyaya incehesap da dahil ben 1 hafta maddi incehesap aldım 18.600 den.
N11 üzerinden incehesaptan 18.600 e 6 taksit aldım.bu daha mantıklı oldu 9 taksit..alanlara hayırlı olsun güzel taksit var
Teşekkürler hocam ben de senin bilgilendirmene istinaden satın aldım amazon incehesap satıcısından. Kayıt işlemini nereden yaptın cashback için?

500+500+100 kampanyası varmış evet bir tık iptal ettiğime pişman oldum gibi :kekw:
Yeniden al hocam ben amazon incehesap satıcısından aldım aynı fiyata (mesajı göndermeden önce bakayım dedim 19 küsür olmuş)

9 ay vade farksız görünce dayanamadım aldım eyv
valla inan bende öyle yoksa rx 6800 gaming z trio vardı bende daha yeni garnatiside var birde

500+500+100 kampanyası varmış evet bir tık iptal ettiğime pişman oldum gibi :kekw:
o nasıl oluyor hacı annemden geçtim bende onunda bonus kartından aldım

valla inan bende öyle yoksa rx 6800 gaming z trio vardı bende daha yeni garnatiside var birde

o nasıl oluyor hacı annemden geçtim bende onunda bonus kartından aldım
bonusflaş kampanyalarına gir amazon yaz 3-4 tane kampanya var hepsine katıl

tahminimce verir puanı sen katıl mutlaka
tamam link varmı acaba ya bulamazsam bakayım

tahminimce verir puanı sen katıl mutlaka
sayfaya girdimde alışverişw başla diyor ya

Teşekkürler hocam ben de senin bilgilendirmene istinaden satın aldım amazon incehesap satıcısından. Kayıt işlemini nereden yaptın cashback için?

Yeniden al hocam ben amazon incehesap satıcısından aldım aynı fiyata (mesajı göndermeden önce bakayım dedim 19 küsür olmuş)
kanka nasıl alıcaz o bonusu ben alım yaptım sonradan gördüm ama

Son düzenleme:
Satıcı incehesap görünüyordu. 9 taksitle aldım. Umarım para geri alma olayında sıkıntı yaşamayız.

Rx 6600 8 gb'dan geçtim.

Bu kart Gta 6 açar mı? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri