ChatGPT RX 9060 XT Diye Bir Ekran Kartı Olmadığını Söylüyor

özür dilettim öyle her adam yalancı diyemez bana fghklşjsfhlşksfhgh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga bana utanmasa aptalsın diyecek laa ne diyim buna ben bunun için mi ramlerin fiyatları şişti böyle bir yapay zeka için
yok sen 9000 tllik modeli hatta onun üstünü kullanamıyon ondan :D

yok sen 9000 tllik modeli hatta onun üstünü kullanamıyon ondan :D
ne dediğini hiç anlamadım hacı :D

bilgisayar konusunu yapay zekaya sormayın
kral 9060xt aldım 9 ay taksitlede bende canavar gibi rx 6800 gaming z trio kart var saçma oldu gibi geliyor aslında nvidia istiyordum da bilemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

kral 9060xt aldım 9 ay taksitlede bende canavar gibi gaming z trio kart var saçma oldu gibi geliyor aslında nvidia istiyordum da bilemedim
gereksiz bir satın alım olmuş

kral 9060xt aldım 9 ay taksitlede bende canavar gibi rx 6800 gaming z trio kart var saçma oldu gibi geliyor aslında nvidia istiyordum da bilemedim
chatgpt pro gemini ultra yok elimizde diyom ya

gereksiz bir satın alım olmuş
çok zararı yok 2k ödenir aylık ta bilemedim 16500 e mi ne geliyormuş birde kötü tarafıda daha kart vatandan 2025 4. ayda alındı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
çok zararı yok 2k ödenir aylık ta bilemedim 16500 e mi ne geliyormuş birde kötü tarafıda daha kart vatandan 2025 4. ayda alındı
6800 ile 9060xt arasında performans farkı yok ki hocam rt performansı artıyor bide fsr4 var bence de gereksiz olmuş ama neyse kart fiyatları uçacak 5 6 ay sonra aldığınız fiyattın 1k üstüne satarsınız kartı :D yada 6800 ü okutursunuz

6800 ile 9060xt arasında performans farkı yok ki hocam rt performansı artıyor bide fsr4 var bence de gereksiz olmuş ama neyse kart fiyatları uçacak 5 6 ay sonra aldığınız fiyattın 1k üstüne satarsınız kartı :D yada 6800 ü okutursunuz
sırf gaming z trio diye değiştiresimde yok ya yine kafaya takacak bir şey buldum ya karar veremiyorum ben

sırf gaming z trio diye değiştiresimde yok ya yine kafaya takacak bir şey buldum ya karar veremiyorum ben
şuan karar vermene gerek yok zaten en fazla 1 2 ay sonra kart fiyatları hem 2.el de hem de sıfır da artmaya başlar canın hangisini kullanmak istiyosan onu kullan sonra paraya sıkışırsan satarsın birini

yastığın altına koyduğun altın gibi düşün :D

geçen bizim arkadaş 4 aylık hediye gönderdi gemini 3 için. chatgptden daha iyi. chat özellikle türkçede çok saçmalıyor gemini ile henüz yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,436
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri