efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,472
dize getirmişsin helal olsun gel elini sıkayımAdam ederler böyle işte Chatgpt falan dinlemem
dize getirmişsin helal olsun gel elini sıkayımAdam ederler böyle işte Chatgpt falan dinlemem
ryzen 4070 te süper diyor ona bakarsakkumru radeon rx 8090 ti modelinin performansını tahmin edebiliyor![]()
bilgisayar konusunu yapay zekaya sormayınadam 9060xt kart yok diyor la kırık mı buAlıntıyı görüntüle
yok sen 9000 tllik modeli hatta onun üstünü kullanamıyon ondanözür dilettim öyle her adam yalancı diyemez bana fghklşjsfhlşksfhgh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga bana utanmasa aptalsın diyecek laa ne diyim buna ben bunun için mi ramlerin fiyatları şişti böyle bir yapay zeka için
ne dediğini hiç anlamadım hacıyok sen 9000 tllik modeli hatta onun üstünü kullanamıyon ondan![]()
kral 9060xt aldım 9 ay taksitlede bende canavar gibi rx 6800 gaming z trio kart var saçma oldu gibi geliyor aslında nvidia istiyordum da bilemedimbilgisayar konusunu yapay zekaya sormayın
gereksiz bir satın alım olmuşne dediğini hiç anlamadım hacı
kral 9060xt aldım 9 ay taksitlede bende canavar gibi gaming z trio kart var saçma oldu gibi geliyor aslında nvidia istiyordum da bilemedim
chatgpt pro gemini ultra yok elimizde diyom yane dediğini hiç anlamadım hacı
kral 9060xt aldım 9 ay taksitlede bende canavar gibi rx 6800 gaming z trio kart var saçma oldu gibi geliyor aslında nvidia istiyordum da bilemedim
kötü en iyisi şu an gpt yeni sürümü çıkacak zaten daha da iyi olur verileri hüpleten leş çöp google'dan uzak durun gmaillerinizi kapatın proton geçin hey geçin tuta geçin gmailde sürünmeyin!gemini geç
6800 ile 9060xt arasında performans farkı yok ki hocam rt performansı artıyor bide fsr4 var bence de gereksiz olmuş ama neyse kart fiyatları uçacak 5 6 ay sonra aldığınız fiyattın 1k üstüne satarsınız kartıçok zararı yok 2k ödenir aylık ta bilemedim 16500 e mi ne geliyormuş birde kötü tarafıda daha kart vatandan 2025 4. ayda alındı
sırf gaming z trio diye değiştiresimde yok ya yine kafaya takacak bir şey buldum ya karar veremiyorum ben6800 ile 9060xt arasında performans farkı yok ki hocam rt performansı artıyor bide fsr4 var bence de gereksiz olmuş ama neyse kart fiyatları uçacak 5 6 ay sonra aldığınız fiyattın 1k üstüne satarsınız kartıyada 6800 ü okutursunuz
şuan karar vermene gerek yok zaten en fazla 1 2 ay sonra kart fiyatları hem 2.el de hem de sıfır da artmaya başlar canın hangisini kullanmak istiyosan onu kullan sonra paraya sıkışırsan satarsın birinisırf gaming z trio diye değiştiresimde yok ya yine kafaya takacak bir şey buldum ya karar veremiyorum ben