Uyuyamıyorum(?) Çok zor uykuya dalıyorum.

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
136
Uyuyamıyom beyler.
Tam uyuyacağım aklıma kötü şeyler geliyor, o kötü düşünceler arasında boğuluyorum baya kötü oluyorum. Bunun sonucunda uyuyamıyorum. Geçen hafta bir gün tam hangi gün olduğunu hatırlamıyorum. Saat 11'de yatağa girdim kıvrandım kıvrandım uyumaya çalıştım hele bi baktım ki saat 2 olmuş. Saat 2 olana kadar uyuyabildim mi onu da bilmiyorum. Valla uyumak istiyom stresten mtresten uyuyamıyorum, daralıyorum. Var mı önerebileceğiniz bir şey? Ne bileyim stres atmaya yarayan oyundur videodur vesaire. Valla yardımcı olursanız sevinirim.

Clash Royale strese birebir. Ben başladım. Uykuya daha rahat dalabiliyorum. Tavsiye ederim

Clash Royale strese birebir. Ben başladım. Uykuya daha rahat dalabiliyorum. Tavsiye ederim
Hocam sıktı ya. 3k kupaydım 1 ayda 7k oldum full mega şövalye oynuyorlar daha da stresleniyorum😁

Kitap okumaya çalışınca 4 dakikada uyuyorum

kitap okursan hem zihnin hem gözlerin yorulur 1 saat kitap okusan ölü gibi olursun ayakta uyursun ama kitabın sarmaması lazım sararsa okudukça okursun
gecenin 3ünden 5 bucuğa kadar 2.5 saat harry potter 3ü bitirmeye çalıştım yaklaşık 100 150 sayfa okudum alkol alsam bu kadar kafa yapmaz

Kanka ben yıllardır bu durumdan muzdaribim. Her yolu denedim İçmediğim ilaç kalmadı. En son çareyi alkolde buldum.

Az salla ziya... ilaç uyutmuyorda alkolmü uyutuyor.
Ne anlatıyorsun birader 6 yıl majör depresyon geçirdim İçmediğim meret kalmadı. Uyku hapının kafayı bulandırmaktan başka bir halta yaradığı yok. Bir dönem 300 mg cedrinaya kadar çıktım işe yaramıyor. Alkol iyi geliyor bünyeye yatıştırıyor. Donanım forumunda işim gücüm yok yalan aticam elemana bak hele :D

kitap okursan hem zihnin hem gözlerin yorulur 1 saat kitap okusan ölü gibi olursun ayakta uyursun ama kitabın sarmaması lazım sararsa okudukça okursun
sarma imkanı yok, hocalar okuma ödevi vermese dokunmam bile 😁🫡
gecenin 3ünden 5 bucuğa kadar 2.5 saat harry potter 3ü bitirmeye çalıştım yaklaşık 100 150 sayfa okudum alkol alsam bu kadar kafa yapmaz
oooooha reis sen naptın. Ben en fazla 30 dk bakabiliyorum kitaba.
Kanka ben yıllardır bu durumdan muzdaribim. Her yolu denedim İçmediğim ilaç kalmadı. En son çareyi alkolde buldum.
Dinime uymuyor😓

hepinize teşekkür ederim dün ne yaparım da uyurum diye düşünürken uyumuşum zaten😍 Kitap okumak mantıklı geldi. Hepinize teşekkür ederim🥰

Taze patlat kanka uyku hissin bastırır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,718
Üyeler
186,778
Son üye
user437548
Geri