Game garajdan topladım hocam fiyat performans oldu sistem aslındaİşlemciyi bilmem ama 110.000 TL'ye çok uygun toplanmis 5080 li sistem nereden topladın acana
sistemi kullanım amacın nedir ona göre yorum yapa bilirimGame garajdan topladım hocam fiyat performans oldu sistem aslında
Aslında sistemi kullanma amacım mmorpg oyunlar ve render vb işleri öğrenmek ama genel olarak oyun 7800x3d islemci ile arasında 2k monitör de çok fazla fps kaybı yaşar mıyım asıl merakım o ama 7800x3d li bir sistemi en aşağı 20 k daha koyup yapabiliyorum fiyat olarak büyük avantaj var bu sistem desistemi kullanım amacın nedir ona göre yorum yapa bilirim
7800x3d ya da 9700x oyunda aşırı derece 50 fpsler kadar fark yaratır mi hocamsadece oyun odaklı olsa ekleyin derim ama render de işin içine girince bu intel sistem daha iyi kalıyor
Merhabalar arkadaslar bir heyecana giristim fiyat olarak en uygun sistem bunu buldum sizce nasil sistemim bir sorun yaşar mıyım son güncelleme ile 265k baya toparlamış yeterli olacağını düşünüyorum 2k monitoru
Hocam en mantıklısı Intel işlemci almak her türlü işte işinize yarar AMD oyunda iyi ama geri kalan çoğu şeyde Intel daha öndeAslında sistemi kullanma amacım mmorpg oyunlar ve render vb işleri öğrenmek ama genel olarak oyun 7800x3d islemci ile arasında 2k monitör de çok fazla fps kaybı yaşar mıyım asıl merakım o ama 7800x3d li bir sistemi en aşağı 20 k daha koyup yapabiliyorum fiyat olarak büyük avantaj var bu sistem de
9700X ile aynı sayılır bu işlemci oyun olarak. 3D belki biraz geçer önbellekten dolayı.7800x3d ya da 9700x oyunda aşırı derece 50 fpsler kadar fark yaratır mi hocam
9700X ile aynı sayılır bu işlemci oyun olarak. 3D belki biraz geçer önbellekten dolayı.