Intel 265k 5080 sistem

xantalew

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
110000
Merhabalar arkadaslar bir heyecana giristim fiyat olarak en uygun sistem bunu buldum sizce nasil sistemim bir sorun yaşar mıyım son güncelleme ile 265k baya toparlamış yeterli olacağını düşünüyorum 2k monitorum

Ekler

• 1000012620.webp
    1000012620.webp
    118.4 KB · Hit: 65
İşlemciyi bilmem ama 110.000 TL'ye çok uygun toplanmis 5080 li sistem nereden topladın acana

sistemi kullanım amacın nedir ona göre yorum yapa bilirim
Aslında sistemi kullanma amacım mmorpg oyunlar ve render vb işleri öğrenmek ama genel olarak oyun 7800x3d islemci ile arasında 2k monitör de çok fazla fps kaybı yaşar mıyım asıl merakım o ama 7800x3d li bir sistemi en aşağı 20 k daha koyup yapabiliyorum fiyat olarak büyük avantaj var bu sistem de

sadece oyun odaklı olsa ekleyin derim ama render de işin içine girince bu intel sistem daha iyi kalıyor

tabi hayır hocam hikayeli oyunda yaratmaz fps oyunlarında anca 60 70 fps fark yaratır ama iki şekildede 600 fps üstü alırsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hikayeli oyunlarda 265k ile 7800x3d arasınd20 25 fps fark oluyor
fps oyunlarında bu fark 100 120 lere kadar çıkıyormuş bunu bende bekelemiyordum ama render konusunda 265k daha iyi

9700x 265k ile çoğu zaman benzer bir oyun performansı veriyor aralarında en fazla 5 6 fps fark var oyüzden doğrudan 7800x3d ile kıyaslama yapmak lazım

Son düzenleme:
O zaman hiç sorun değil 9700x kadar performansı var bende izlediğim videolardan çıkardığım kadarıyla fps oyun oynamıyorum zaten oynasam da 240 hz ekranım zaten çok üstünde verir rise online elder scroll New world tarzı oyunlar oynuyorum

Merhabalar arkadaslar bir heyecana giristim fiyat olarak en uygun sistem bunu buldum sizce nasil sistemim bir sorun yaşar mıyım son güncelleme ile 265k baya toparlamış yeterli olacağını düşünüyorum 2k monitoru

Aslında sistemi kullanma amacım mmorpg oyunlar ve render vb işleri öğrenmek ama genel olarak oyun 7800x3d islemci ile arasında 2k monitör de çok fazla fps kaybı yaşar mıyım asıl merakım o ama 7800x3d li bir sistemi en aşağı 20 k daha koyup yapabiliyorum fiyat olarak büyük avantaj var bu sistem de
Hocam en mantıklısı Intel işlemci almak her türlü işte işinize yarar AMD oyunda iyi ama geri kalan çoğu şeyde Intel daha önde

Sadece bitfenix kasa ve psu sistemde kötü kaldı sanırsam psu da 12v 2 6 atx3.1 3.0 kablo da yok modüler de değil kısa süre kullanıp inşallah sorun yaratmaz ilana koyup satacağım uzerine ekler uygun bir psu alarim diye düşünüyorum

Fiyat performans olarak değer bir sistem o zaman değil mi hocam
9700X ile aynı sayılır bu işlemci oyun olarak. 3D belki biraz geçer önbellekten dolayı.

AMD fanboyları damlayabilir, işini görüyorsa ve içine siniyorsa çek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,341
Üyeler
186,872
Son üye
Ercleihda
Geri