NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.

tepki olarak 1000 TL'ye satalım hep birlikte tüm kartları tepkimizi görmüş olsunlar

Bu konu uzadı mı gerçekten? Mesajları yazdığınız klavyedeki bileşenlerin bile bazıları israilli heriflerin elinden geçmiştir.

beyler bişe dicem israil katil gazzedeki insanları öldürdü hadi oky amerika çok mu iyi yani amerikadaki her yerinde boykot edilmesi lazım bu mantıkla boykot işi kadar saçma bir şey yok zaten tamam doğrudan israile bağış yapar gibi belki doğru değil ama nvidia la bu senin aldıgın 2-3k$'lık ekran kartının israile katkısı ne olabilir hadi olsun diyelim ki oluyor ozmn marketler boykot ettiğimiz coca cola ürününü satıyor marketleride boykot edin almayın evinize birsey sacma sapan muhabbetler istedigini alın yiyin icin gezin ya boykot ne ** ülkedeki kullandıgmız her şey ithal zaten israile para gidince şöyle böyle amerikaya almanyaya gidince birsey yok asıl amerika daha buyuk katil ama kullandıgımız tum urunler oralardan neyse itşe bos muhabbet yapmayın ya

Ben de 5060ti almış bulundum, bilmiyordum.

Elektronik/teknolojide tam manası ile tek kaçış, elimizdeki kullanılmaz hale gelmeden yeni bir satın alma yapmamak; eğer satın alma mecburiyet haline gelmiş ise, her markanın bu düzenle bağlantısı olduğunu -ya da olmak zorunda olduğunu- kabul ederek, temize en yakın tercihi yapmak. AMD'nin her ne kadar bölgede girişimleri olsa da, en azından, açıktan ve bariz bir desteği yok gibi görünüyor. Keşke bir ihtimal daha olsaydı da 9060xt falan alsaydım. Özetle; @XPCX kardeşimi destekliyorum. Elimizden geldiği kadarını yapmamız gerekiyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
boykota özel RTX 5080 ekran kartımı 95.000 TL'ye SATIYORUM.

Benden bu ürünü alıp kırabilirsiniz ve boykot edebilirsiniz. Evet daha ucuz 5080ler ama ama benim ürünüm tam BOYKOT edilmelik

mail adresim: [email protected]

• Hahaha
Ben de 5060ti almış bulundum, bilmiyordum.

Elektronik/teknolojide tam manası ile tek kaçış, elimizdeki kullanılmaz hale gelmeden yeni bir satın alma yapmamak; eğer satın alma mecburiyet haline gelmiş ise, her markanın bu düzenle bağlantısı olduğunu -ya da olmak zorunda olduğunu- kabul ederek, temize en yakın tercihi yapmak. AMD'nin her ne kadar bölgede girişimleri olsa da, en azından, açıktan ve bariz bir desteği yok gibi görünüyor. Keşke bir ihtimal daha olsaydı da 9060xt falan alsaydım. Özetle; @XPCX kardeşimi destekliyorum. Elimizden geldiği kadarını yapmamız gerekiyor.
Eyvallah kardeşim benim artık aldık yapacak bir şey yok kullanacağız ama bundan sonrası önemli zararın neresinden dönersen kardır hesabı.

boykota özel RTX 5080 ekran kartımı 95.000 TL'ye SATIYORUM.

Benden bu ürünü alıp kırabilirsiniz ve boykot edebilirsiniz. Evet daha ucuz 5080ler ama ama benim ürünüm tam BOYKOT edilmelik

mail adresim: [email protected]
Bende sizin gibileri anlamıyorum arkadaş. Tamam bence de şu an Nvidia'yı boykot etmek saçma çoğu şirketin yeri evet İsrail'de. İstesek te edemeyiz zaten. Ama sen ve senin gibilerde öyle bir kafa var ki boykotu aşağılamayı bayılıyorsunuz. Müslüman kardeşimize kurşun sıkanı destekleyen firmaları boykot etmezsin zorunda da değilsin ayrı dava. Ama tutup ta boykot edenlerle niye dalga geçersin? Ben bunu anlamıyorum. Ama işin içine Türk markası ve iktidar yanlısı olması girince hemen boykota önem verirsiniz. Siyaset yapma peşinde değilim duyarlı değilseniz duyarlı olanlar ile alay etmeyin bunu anlatma peşindeyim.

• Muhteşem
İnsanları insan yapan vicdandır. Çoğu insan elinden hiçbir şey gelmediği için gerçek anlamda çok bir faydası olmasa dahi boykot yapıyor, alternatifi olan ürünlere yöneliyor. Tabii ki boykot yapmak zorunda değilsiniz ama hangi zihniyetle bu insanlarla dalga geçiyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende sizin gibileri anlamıyorum arkadaş. Tamam bence de şu an Nvidia'yı boykot etmek saçma çoğu şirketin yeri evet İsrail'de. İstesek te edemeyiz zaten. Ama sen ve senin gibilerde öyle bir kafa var ki boykotu aşağılamayı bayılıyorsunuz. Müslüman kardeşimize kurşun sıkanı destekleyen firmaları boykot etmezsin zorunda da değilsin ayrı dava. Ama tutup ta boykot edenlerle niye dalga geçersin? Ben bunu anlamıyorum. Ama işin içine Türk markası ve iktidar yanlısı olması girince hemen boykota önem verirsiniz. Siyaset yapma peşinde değilim duyarlı değilseniz duyarlı olanlar ile alay etmeyin bunu anlatma peşindeyim.
Çok haklısınız, boykotun bir işe yaramadığını ve tamamen saçmalık olduğunu savunanlar konu iktidar yanlısı şirketler olunca boykotu arşa çıkarıyorlar. Tamamen tutarsızlık abideleri.

Geri