Teknoloji influencerları ve şirketler insanlar üzerinde öyle bir fomo yaratıyorlar ki insanları sürekli alışverişe zorluyorlar. Uçacak, kaçacak, patlayacak, sıçrayacak. Öyle bir dünya yok. O kadar yükselirse almazsınız olur biter. Sırf influencerların cebine 3-5 kuruş para girecek diye dünyadaki fiyattan çok daha pahalısına senelerdir bize kitliyorlar. Donanım Arşivi'nin hikayelerine bakıyorum, öyle bir lanse ediyorlar ki sanırsınız iyilik melekleri.. Halbuki şirketlerle işbirliği yapıp influencer kâr payını cebe koyma derdindeler.Sana da mega zeka demek isterdim ama senin zekan geriden geliyor.
Paylaştığın kartların hepsinin fiyatı 6 ay öncesi ile aynı.
Senin kehanetine göre 2 aydır zam gelecek zam gelecekte bizim cok dürüst satıcılar mı yansıtmayacak?
6 ay önceki fiyatlara sahip kartları boş boş paylaşmayı bırak.
3-5 içerik üreticisinin komisyon uğruna elde kalan stokları kitlemesi icin anlattıklarının papağanı oluyorsun baska bisey değil.
Bu surecte doların da 4-5₺ arttığını hesapla bakayım matematiğin yeterse. koydukları komisyon nasıl eriyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıfırı en ucuz 41-42k falandı ihtiyac varsa alınabilir
Bunu yapan insanlar bu işten para kazanıyor komisyon alıyor etik ya da değil ayrı konu ama ceplerini dolduruyorlar.Teknoloji influencerları ve şirketler insanlar üzerinde öyle bir fomo yaratıyorlar ki insanları sürekli alışverişe zorluyorlar. Uçacak, kaçacak, patlayacak, sıçrayacak. Öyle bir dünya yok. O kadar yükselirse almazsınız olur biter. Sırf influencerların cebine 3-5 kuruş para girecek diye dünyadaki fiyattan çok daha pahalısına senelerdir bize kitliyorlar. Donanım Arşivi'nin hikayelerine bakıyorum, öyle bir lanse ediyorlar ki sanırsınız iyilik melekleri.. Halbuki şirketlerle işbirliği yapıp influencer kâr payını cebe koyma derdindeler.
'ASRock RX 9070 XT Steel Legend Dark 16GB 33.999,00TL' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...d-dark-16gb-33-999-00tl.1145085/post-10287014Fiyatlarda şişme falan yok arkadaşlar. Memur maaşlarına zam geldi + TCMB faiz indirdi. Dolar kuru artıyor + enflasyon fiyatlara yansımaya başlıyor. Fiyat düşecek diye beklemeyin önümüzdeki süreçte faiz indirimleriyle daha da artacaktır. ihtiyacınız varsa gaming gecesi kart kampanyası bir şey denk getirip alın. Ülker çikolatalı gofret bile alsanız karlı çıkarsınız bu dönemde
Kesinlikle hocam, ben de aynı görüşteyim. Benim görüşümde olan insanları görmek sevindirici oluyor.Bunu yapan insanlar bu işten para kazanıyor komisyon alıyor etik ya da değil ayrı konu ama ceplerini dolduruyorlar.
Bizim asko kusko 5 kuruş kazanmıyor ama papağanlığını yapıyor bunların
zam gelecek diye laklak yapıyorlar paylaştığı bir tane karta baktim 6 ayda 65$ ucuzlamış Turk lirası olarak aynı parada.
Satamıyorlar eski turkiye değil parçalar pahalı ne yapacaklar ortaya atıyorlar haberleri zam gelecek diye korkutmaya çalışıyorlar.
format atma videosu çeksin donanıma karışmasın mümkünserecep baltaş çok gömüyor bu kartı. bilemedim alınması mantıklı mı emin değilim.
ben bu soruyu sorduğumda PowerColor Hellhound al dedilerSapphire'in tipi xfx'e kıyasla daha çok hoşuma gidiyor. Aralarında kayda değer fark var mıdır? Yoksa sapphire alıp geçeyim mi? Ayrıca 3080ti dan geçicem sizce değer mi?
O bitmiş sanırım.ben bu soruyu sorduğumda PowerColor Hellhound al dediler