Monitör Ölü Pixel Şanssızlık

Lawrence

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk ay önce vatan bilgisayardan LG 24GL650 mönitörü aldım 1-2 hafta sonra ölü pixel gördüm yetkili servise götürdüm ölü pixel göremedik eve gittim akşam oyun oynarken tekrar ölü pixel gördüm videoya aldım 1-2 hafta sonra monitörü alıp yetkili servise gittim videoyu gösterdim aldıktan 15-20 gün içinde böyle bir sorun görseydik direk değiştirirdik ama 1 buçuk ay olduğu için servise göndermemiz gerekiyor dedi ama ekranda 1 tane ölü pixel olduğu için büyük ihtimalle sorunsuz diyip geri gönderirler dedi değişim için en az 3 tane ölü pixel olması lazım dedi bende monitörü aldım eve geldim şuan hala ekranda 1 tane ölü pixel var ne yapmalıyım ?

Keşke beklemeyip videoyu çektikten hemen sonra götürseymişsiniz :(

THH 1 ölü pikseli dahi ayıplı mal olarak kabul etmekte.
THH'ya başvurun, sizin leyhinize karar çıkacaktır.

18 yaş altı ise?
Ailesi başvuru yapabilir. Kendisi de başvurabilir ama bildiğim kadarıyla farklı bir prosedür uygulanıyor. Doğrusunu bilen varsa düzeltsin lütfen.

"18 yaşın altındaki tüketiciler, kural olarak 4721 sayılı Kanun kapsamında, “ayırt etme gücüne sahip küçük” olarak kabul edilmektedirler. "

Ailesi başvuru yapabilir. Kendisi de başvurabilir ama bildiğim kadarıyla farklı bir prosedür uygulanıyor. Doğrusunu bilen varsa düzeltsin lütfen.

"18 yaşın altındaki tüketiciler, kural olarak 4721 sayılı Kanun kapsamında, “ayırt etme gücüne sahip küçük” olarak kabul edilmektedirler. "
anne babası adına başvurabilir.

Geri