WraithEsports Kış indirimleri

lortarda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
Yapmadıkları kasım indirimini yılbaşında güzel bir şekilde telafi etmişler. Bazı ürünlerde güzel indirimler var bakmanızı tavsiye ederim. Ek olarak ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne '' Conlife '' yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. ( Kod benim değil içerik üreticisi kodu.!! )

WraithEsports.com

Valla pekte indirim yok cacık gibi, diğer forumda çoğu zaman iade almadıklarını söylemişler eğer öyleyse sıkıntı. Ben almadığım için tarafsız yorum yapmak istedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Eğer üründe sıkıntı varsa iade alıyorlar. Açtın keyfi iade yaparsan almıyorlar diye biliyorum ama outlet sayfalarında bir sürü kutusu açık diye ürün var demekki bazıları tüketici haklarına şikayet etti direttide öyle aldılar :D

bu wraithin yaptığı filedeki karton poşetine benziyor imparatorun birisi var ya ben yasal olan 25 kurusluk poşet hakkımı istiyorum diyen hah o kadar gereksiz bir diretme karşındakine klavye satıyorsun bir fiziki mağazan bile yok test ettirebilmek için. ben klavye gurmesi değilim fakat her işin bir manyağı var açıkcası silke silke geri alırlar.

bende geçen yıl bayağı duymuştum bunların iade ile ilgili problemleri olduğundan eminim

Yapmadıkları kasım indirimini yılbaşında güzel bir şekilde telafi etmişler. Bazı ürünlerde güzel indirimler var bakmanızı tavsiye ederim. Ek olarak ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne '' Conlife '' yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. ( Kod benim değil içerik üreticisi kodu.!! )

WraithEsports.com
az önce gezdim sayfayı indirim diye bir şey yok boşuna açmışsın konuyu
iade konusu ise ürünü araştır al arkadaş bakıyorumda forumdakiler alacak sonra keyif hali beğenmeyerek ürünü iade edecek paşalarıma bak sen ya satıcı haklı bu konuda kimse kimseye zorla ürün satmıyor!!!

az önce gezdim sayfayı indirim diye bir şey yok boşuna açmışsın konuyu
iade konusu ise ürünü araştır al arkadaş bakıyorumda forumdakiler alacak sonra keyif hali beğenmeyerek ürünü iade edecek paşalarıma bak sen ya satıcı haklı bu konuda kimse kimseye zorla ürün satmıyor!!!
wraith ceo geldi gençler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,647
Üyeler
186,761
Son üye
ytbx
Geri