❌İndirim Bitti! AKKO x Waigua Cat Pink Angie Optik Wireless Mouse 859 TL !🔥

Screenshot_2025-12-24-02-23-25-653_com.google.android.googlequicksearchbox.webp

Screenshot_2025-12-24-02-23-48-023_com.google.android.googlequicksearchbox.webp

aradaki farkı bulun oyunu :ROFLMAO:

Kız arkadaşınıza mı alırsınız, yılbaşı çekilişine falan mı alırsınız bilemem artık :D
Sadece pembesi bu fiyatta haberiniz olsun. Normalde Gaming Gen en ucuza kendi sitesinde satar.
Piyasa fiyatı 1300 TL civarı. (PİLLİ ÜRÜNDÜR)
Betaplus ismi Gaming Gen'in pazaryerlerinde kullandığı isim, yine onlardan almış olacaksınız haberiniz olsun.

Link👉 https://www.teknosa.com/akko-x-waigua-cat-pink-angie-kablosuz-simetrik-mouse-p-785795015

Distribütör fiyatı👉
https://www.gaming.gen.tr/kategori/cevre-birimleri/mouse/?orderby=price&fiyat=-1500&markalar=akko

Alıntıyı görüntüle
Çok tatlı mouselar al koy masana dursunlar 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming gen tr yada betaplus satıcılı ürünlerin hiçbirinde sorun yaşamadım yanlış yapacağını pek zannetmiyorum
katılıyorum, zorunda kalmadıkça teknosadan alışveriş yapmayı hiç kimseye tavsiye etmem maalesef.

Ayrıca betaplus(diğer adıyla gaming gen) sanırım kullanılmış ürün gönderme alışkanlığı olan bir firma özellikle betaplus ismi ile satış yaparken, iadesinde sorun çıkartmıyorlar diye duydum ama yine karar son alıcıya kalır.

Kawaiiii

Çok tatlı mouselar al koy masana dursunlar 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming gen tr yada betaplus satıcılı ürünlerin hiçbirinde sorun yaşamadım yanlış yapacağını pek zannetmiyorum
iade konusunda yapmıyorlar zaten fakat firmanın açılmış ürün gönderme gibi bir huyu var. Tabi açılmış gönderince normal olarak iade etmene de izin veriyorlar ama hevesi olan için kötü olabilir ki zaten karar son kullanıcıya kalır diye belirttim.

iade konusunda yapmıyorlar zaten fakat firmanın açılmış ürün gönderme gibi bir huyu var. Tabi açılmış gönderince normal olarak iade etmene de izin veriyorlar ama hevesi olan için kötü olabilir ki zaten karar son kullanıcıya kalır diye belirttim.
Hasar yoksa pek dert etmeye bence gerek yok

kız arkadaşıma almıştım sorunsuz kullanıyor hala sadece şunu söyleyeyim tipi belli etmiyor minyon duruyor ama tahmin ettiğinizden büyük bir şey geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri