Yardım 7800x3D’ye yükseltilmeli mi?

Rivoxile

80+
Reaksiyon skoru
54
Selamlar. 9 taksit kampanyası bitmeden 7800x3D almayı düşünüyorum. 4070 TI Super ekran kartıyla 2K’da kullanacağım. Genellikle BF6, PUBG ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Şu an sistemimde 7500F var ve soğutucu olarak Phantom Spirit kullanıyorum. Geçmeye değecek bir fark olur mu ve geçmeli miyim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar. 9 taksit kampanyası bitmeden 7800x3D almayı düşünüyorum. 4070 TI Super ekran kartıyla 2K’da kullanacağım. Genellikle BF6, PUBG ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Şu an sistemimde 7500F var ve soğutucu olarak Phantom Spirit kullanıyorum. Geçmeye değecek bir fark olur mu ve geçmeli miyim?
Bf6 ve pubgde fark eder. Hikayeli oyunlarda daha az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 9 taksit ve elinde iyi hava soğutma varken al 15 üstü değilse

deger ama ona uygun da bir sogutucunuz varmı güzel bir sogutmada lazım 7800x3d ye

Bf6 ve pubgde fark eder. Hikayeli oyunlarda daha az

Ama 9 taksit ve elinde iyi hava soğutma varken al 15 üstü değilse
Tam 15 şu an hocam.

deger ama ona uygun da bir sogutucunuz varmı güzel bir sogutmada lazım 7800x3d ye
Phantom Spirit var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
CS, Valorant, Rust oynamıyorsanız gerek yok, en çok farkı onlarda görürsünüz. Zaten çözünürlük 2K, X3D işlemciler yüksek çözünürlükte fark yaratmıyor, testlerin hepsinde 1080p'de farkını koyup yüksek çözünürlüklerde 7500F ve benzeri işlemcilerle benzer performans veriyor.

Geri