Türknete başvurucam davet kodu olan varmı
router kendim alıyormuşumda şuanda elimde yok 2 gün sonra gelecekler kuruluma ben kendimmi kurucam routerıPXT30GM18GMC
aklına sorulan soru varsa sorabilirsin. ilk ay bedava sonraki 3 ay 399 tl ödersin kodu girersen.
türknet kendi kuruyorbeyler özelden yazan bir arkadaşın kodunu kullandım yinede teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
router kendim alıyormuşumda şuanda elimde yok 2 gün sonra gelecekler kuruluma ben kendimmi kurucam routerı
TJA54IO45ILBTürknete başvurucam davet kodu olan varmı
Ne diyorsun eleman bana mı diyorsunIHX32YP16NCA , muhtemelen yukarıdakilerden birini kullanmışsınızdır ama yukarıdaki arkadaş kendi kodunu ön plana çıkarmak için kampanya bile başlatmış gibi yazmış, aynı yerden üretiyoruz kodu, onda oluyorsa benimkinde de olur. İhtiyaç sahibi biri kullanabilir
Yok hocam kullanmayacaz senin koduIHX32YP16NCA , muhtemelen yukarıdakilerden birini kullanmışsınızdır ama yukarıdaki arkadaş kendi kodunu ön plana çıkarmak için kampanya bile başlatmış gibi yazmış, aynı yerden üretiyoruz kodu, onda oluyorsa benimkinde de olur. İhtiyaç sahibi biri kullanabilir