max 12 hocam ya@tire20 kardeşim redmi note 13 pro kullanıyor. 14 pro ile aynı işlemciye sahip. Yazılımı ve performansı iyi değil. Aldığına pişman. Bütçeniz en fazla ne kadar olur?
eşime alıcam hocam o yüzden maceraya gerek yok diye düşünüyorum5bin tl daha koy tecno camon 40 pro al dxomarkta kendinden 5 kat pahali telefonlarla ayni puani aldi kamerada
Samsung a56 al geçEşim için alacağım, Kamerası iyi olsun gerisi önemli değil.
S23Fe düşünüyorum ama çerçeveleri cok kalın gibi. Önerebileceğiniz neler var?
A56Bütçeyi 20 bine cikardım. İkinci el veya sıfır ne alinabilir? S23fe var aklımda
Hocam A36 almak daha mantıklı. Çok fazla fark özellik farkı göremedim aralarında ben. Tabi kağıt üzerinde. Ben de annem için 2 modeli incelemiştim de.Samsung a56 al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A56
Hala 18bin civarı olsaydı honor 400 önerirdim. Şubat mart gibi tekrar eski fiyatına düşeceği söyleniyor. Acil ise o fiyat bandında a56 alınabilir. İkinci el s23fe alınabilir ama şuna dikkat etmek gerek s23fe s22 serisine yakın özellikler taşıyo. Kamera ve işlemci olarak s22yle aynı denebilir. Sadece batarya ve ekranı büyük. Zaten s23fe hiç tutmadı 24fe yi baya sağlam çıkardılar o yüzden. 18-19 bine garantisi bitmemiş temiz cihaz denk gelirse alınabilir. Biraz üstüne honor 200 pro satıyolar çünkü. İkinci el olarak o daha mantıklıBütçeyi 20 bine cikardım. İkinci el veya sıfır ne alinabilir? S23fe var aklımda
Öncelikle S23FE nin pili kronik sorunlu ben daha alıp memnun olan görmedim. İkinci el bakacaksan S24FE veya normal S23 bakabilirsin. Sıfır olarak ise A56 alınabilir. Üçü de kamera olarak benzer zaten.Bütçeyi 20 bine cikardım. İkinci el veya sıfır ne alinabilir? S23fe var aklımda