Klavyedeki bu tuş ne işe yarıyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
77
Gamepower overlord klavyedeki type-c girişinin solunda bir tuş var. Ne işe yarıyor anlayamadım sağa çekince aydınlatma sönüyor 3sn sonra geri yanıyor bir değişim olmuyor. Pek anlayamadım ne işe yaradığını.

Ekler

• 20211127_192032.jpg
    20211127_192032.jpg
    645.8 KB · Hit: 306
hocam aynı klavyeyi bugün aldım anladınız mı ne işe yaradığını

Klavyeyi açıp kapamaya yarıyor. Cihazı kullanmıyorken cüzide olsa enerji tüketimini kesiyor. Çok gereksiz gözükse de bir zararı yok :)

Klavyeyi açıp kapamaya yarıyor. Cihazı kullanmıyorken cüzide olsa enerji tüketimini kesiyor. Çok gereksiz gözükse de bir zararı yok :)
Bende de aynı klavye var bende bilmiyorum o çubuğun ne işe yaradığını. Her yönde de klavye çalışıyor. açıyorum 3 saniye klavye yapanıp geri geliyor yani klavye kapanmıyor

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
2026'ya gireceğiz. Tuşun ne işe yaradığı bulundu mu?

2026'ya gireceğiz. Tuşun ne işe yaradığı bulundu mu?
Bu incelemede açma kapama tuşu olarak belirtmişler. Belki bazı kullananların bu tuşun işlevi bozulmuş olabilir. Kablolu bir klavyeye niye açma ve kapatma tuşu eklenir anlamadım. Çoğu klavyede RGB için uyku modu var. Yani bilgisayar kapanınca anakarttan çektiği güçte çok değil.

Bu incelemede açma kapama tuşu olarak belirtmişler. Belki bazı kullananların bu tuşun işlevi bozulmuş olabilir. Kablolu bir klavyeye niye açma ve kapatma tuşu eklenir anlamadım. Çoğu klavyede RGB için uyku modu var. Yani bilgisayar kapanınca anakarttan çektiği güçte çok değil.

kapatma tuşu değil. Sadece klavyenin ışıkları gidip geliyor. Değişen bir şey olmuyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri