ısınan laptop cu
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
öncellikle yeni pc aldım 5600 işlemci rtx3070 8+8 16gb ram cl16 geçikmeli 240mm coolermaster sıvı soğutma sistem bu şekil windows10 ve fps ayarlamalarını yaptım cs de bu grafiklerde 1080p de test yaptığımda ortalama 296 fps alırken hem oyunda da ölüm ma.ındada kasmıyordu monitorümde 240 hertz bide 1280x960 yaptığımda ise fps ort325 verdi maçtada ztn hiçbir sıkıntı yok bugün dedim bişe deneyeyim aynı çözünürlükte sadece grafikleri düşürcektim grafikleri şöyle yaptım
evrensel gölge kalitesi : yüksek
shader detayı : düşük
parçaçık detayı : düşük
çevre emilimi : devre dışı
sadece bunları değiştim diğerleri aynı fps benchmark yaptım ort fps 418 çıktı ölüm maçına girdim sıkıntı yoktu atölyede bot vurdum sıkıntı yoktu yani rekabetçi girdim 2 el boyunca sıkıntı yokken fps uçarken bi anda maçtayken yanlış hatırlamıyorsam fps 390 lardan 220 lerer düştü noluyor dedim devam etti fps ölüyordu resmen ilk defa başıma geldi maç içinde grafikleri tekrar yükseğe aldım fps 180 fln oldu bende bişe oldu diye korktum hemen çıktım oyundan yeniden açıtm bu aynı grafiklerde benchmark yaptım ort 322fps verdi yine ama ne oldu maçta böyle oldu darboğazmı yaptı anlamadım
3070
evrensel gölge kalitesi : yüksek
shader detayı : düşük
parçaçık detayı : düşük
çevre emilimi : devre dışı
sadece bunları değiştim diğerleri aynı fps benchmark yaptım ort fps 418 çıktı ölüm maçına girdim sıkıntı yoktu atölyede bot vurdum sıkıntı yoktu yani rekabetçi girdim 2 el boyunca sıkıntı yokken fps uçarken bi anda maçtayken yanlış hatırlamıyorsam fps 390 lardan 220 lerer düştü noluyor dedim devam etti fps ölüyordu resmen ilk defa başıma geldi maç içinde grafikleri tekrar yükseğe aldım fps 180 fln oldu bende bişe oldu diye korktum hemen çıktım oyundan yeniden açıtm bu aynı grafiklerde benchmark yaptım ort 322fps verdi yine ama ne oldu maçta böyle oldu darboğazmı yaptı anlamadım